چرا باید یک گوشی تاشو نمایشگر عریض داشته باشد؟

به گزارش مجله سرگرمی، گوشی های تاشو قرار است بخش هیجان انگیز آینده تکنولوژی را رقم بزنند اما تا اینجا که 2019 نتوانسته چیزی از خودش نشان بدهد زیرا آن ها هنوز آماده نیستند تا بخشی از زندگی ما شوند. گوشی تاشو Royole که اولین گوشی با نمایشگر تاشو لقب گرفت، به معنای واقعی کلمه افتضاح است. گلکسی فولد یا همان گوشی تاشو سامسونگ هم که دچار مسائل نمایشگر شده و هواوی هم از برنامه عرضه گوشی، عقب است. شیائومی و اوپو هم گرچه در شبکه های اجتماعی تصاویر گوشی تاشو خود را نشان داده اند اما هنوز خبری از آن ها نیست. حتی ال جی هم که نمی تواند به ایده های عجیب و غریب ساخت گوشی نه بگوید، گفته که هنوز نمی خواهد چنین محصولی را عرضه کند. ما فکر می کنیم ال جی در این زمینه درست تصمیم گرفته چراکه تا الان هر شرکتی که یک محصول تاشو معرفی نموده، آن چیزی نبوده که بتواند طیف گسترده ای از کاربران را جذب کند. هیچ کدام از این شرکت ها هنوز نتوانسته اند فرمی درست از یک گشوی تاشو به دست بیاورند.

چرا باید یک گوشی تاشو نمایشگر عریض داشته باشد؟

بیشتر شرکت ها سعی دارند تا گوشی ماهیت اول در محصول تاشو آن ها باشد و این یعنی وقتی این گوشی ها را باز کنیم، با نمایشگری تقریبا مربعی شکل روبرو می شویم. آنطور که نویسنده ورج از تجربه کار کردن خود با گوشی های تاشو کنونی نظیر هواوی میت X می گوید، این گوشی ها باید در حالتی که باز می شوند، نمایشگری عریض داشته باشند. درواقع مهم ترین نکته این است که این دستگاه ها در حالتی که باز می شوند چه فرم و ظاهری دارند نه در حالتی که بسته هستند.

عموم کاربران امروزی، تنها زمانی احساس می نمایند نمایشگر گوشی شان به اندازه کافی بزرگ نیست که دارند ویدیو یا عکس می بینند و یا وب گردی می نمایند. تمام این کارها در نمایشگری عریض تر، می تواند تجربه لذت بخش تری را برای کاربر فراهم کند. بگذارید یک مثال از نمایشگر عریض بزنیم و پای گوشی سونی اکسپریا 1 را هم به این معقوله باز کنیم. در آنالیز تخصصی که Dieter Bohn برای این گوشی در ورج نوشته، جذاب ترین نکته درباره اکسپریا 1 نمایشگر بلند با نسبت تصویر 21:9 عنوان شده است. تماشای فیلم در چنین نمایشگر عریضی می تواند تجربه ای عالی باشد و جدا از آن و وقتی که گوشی در حالت عمودی استفاده می گردد، تجربه استفاده از شبکه های اجتماعی نیز بسیار بهتر است چرا که برای مثال در اپلیکیشن توییتر، می توان توییت های بیشتری در یک نگاه دید! از وقتی که گوشی ها نیز به سمت کاهش حاشیه های نمایشگر رفته اند و نسبت تصویر 16:9 به خاطره ها سپرده شده، هر روز اپلیکیشن های بیشتری برای نمایشگرهای بلند تر ساخته می شوند و از این جنبه نیز مسئله ای برای ساخت یک گوشی هوشمند تاشو با نمایشگر عریض وجود ندارد.

درواقع هیچ توسعه دهنده ای در حال حاضر اپلیکیشن خود را برای یک نمایشگر مربعی شکل طراحی نمی کند. سازندگان ویدیو و فیلم هم همینطور و دیدن محتوایی ویدیویی در گوشی مثل هواوی میت X در حالتی که باز شده، گویای این موضوع است. فضای خالی مشکی رنگی که در زمان پخش ویدیو در نمایشگر بزرگ محصولاتی مثل گلکسی فولد یا هواوی میت X به نمایش درمی آید، می تواند آزار دهنده باشد و حیف کردن نمایشگر عالی این محصولات است. منکر نمی شویم که چقدر طراحی این گوشی ها خوب است و محصولی مثل هواوی میت X چقدر از نظر طراحی به ایده آل برای فرم خود نزدیک است اما مشکل اصلی، همین فرمی است که در نهایت نمایشگری تقریبا مربعی شکل در اختیار کاربر می گذارد.

فکر می کنیم شرکت ها باید نمایشگر بزرگ محصول را با نسبت 16:9 در نظر بگیرند و نمایشگر کوچک تر برای وقتی که از دستگاه به عنوان گوشی استفاده می کنیم، نسبت تصویر مربعی تری داشته باشد. مخصوصا حالا که 5G دارد از راه می رسد و شاهد انواع و اقسام سرویس های پخش نماینده محتواهای ویدیویی و یا حتی سرویس های بازی ابری مثل گوگل استادیا خواهیم بود. در آینده ای که 5G و این سرویس ها همه گیر می شوند، گوشی تاشو که در حال باز شده نمایشگری عریض دارد، حرف اول را خواهد زد.

بر کسی پوشیده نیست که تجربه تبلت های اندرویدی آنقدرها جذاب نیست چراکه اپلیکیشن های زیادی برای استفاده از صفحات بزرگ بهینه نشده اند. اگر شما سامسونگ یا هواوی هستید و می خواهید محصولات تاشو برای بالا بردن بهره وری و مولتی تسکینگ به مشتریان بفروشید، بگذارید بگوییم با این وضعیت شکست می خورید چراکه آیپد پرو و iOS 13، فرسخ ها از شما جلوتر هستند. در عوض فکر می کنیم اگر محصولی تاشو با نمایشگری 10 اینچی برای عرضه دارید، خوب است که سراغ نمایشگرهای مربعی تر بروید چراکه به این ترتیب شاید اپلیکیشن ها بتوانند تجربه کاربری بهتری ارائه نمایند. اما اگر می خواهید یک گوشی تاشو عرضه کنید، باید نمایشگر آن در حال باز شده عریض تر باشد. چیزی که برای کاربر یک گوشی اهمیت زیادی دارد، بازی و تماشای محتوای ویدیویی و عکس است، در چنین وضعیتی باید کوشش کنید تا نمایشگر گوشی خود را برای چنین کارهایی طراحی کنید.

درخواستی که ما داریم برای نمایشگرهای عریض تاشو، می تواند یک چالش برای طراحان باشد. زیرا وقتی نمایشگر داخلی یک محصول تاشو نسبت تصویر 16:9 دارد، آن وقت در حالت تا شده با نمایشگری با نسبت 16:4.5 یا 8:9 روبرو خواهیم بود که البته این در صورتی است که نمایشگر تنها یک تا بخورد! شیائومی پیش تر با ما نشان داده که می توان با تا کردن دو لبه چپ و راست یک نمایشگر بزرگ عریض، می توان هم یک نمایشگر بزرگ عریض داشت و هم یک گوشی با نسبت نمایش عادی مثل گوشی های دیگر. شاید راه های دیگری هم برای رسیدن به چنین هدفی باشد که این دیگر به عهده طراحان است تا بتوانند آن را پیاده سازی نمایند. شاید هم شرکت ها باید بپذیرند که فعلا در نسل اول گوشی های تاشو، نمی توانیم یک گوشی زیبا در حالت تا شده داشته باشیم و گلکسی فولد با حاشیه های بزرگ نمایشگر بیرونی خود، گواهی بر این موضوع است.

قابل درک است که چرا شرکت ها دارند تمام کوشش شان را می نمایند تا هم یک گوشی عالی و هم یک تبلت خیلی خوب را به صورت همزمان در قالب یک محصول ارائه دهند زیرا ما مشتریان، تشنه چنین محصولی هستیم.

بهترین گوشی های عصر گوشی های هوشمند، آن هایی بودند که بهینه و کارآمد بودند. داشتن یک برآمدگی بزرگ برای دوربین مثل آن چیزی که در نوکیا 808 PureView و لومیا 1020 دیدیم که اگرچه می توانستند عکس هایی عالی ثبت نمایند، اما نظر مثبت عموم مردم را به خاطر طراحی خود، جلب نکردند. وقتی شرکتی Avenir نیز اعلام نمود که می خواهد گوشی با باتری غول آسای 18000 میلی آمپری و برند انرجایزر عرضه کند، نتوانست سرمایه اولیه را از مردم جذب کند و تبدیل به پروژه ای شکست خورده شد. درواقع می خواهم بگویم اگرچه ما همواره دنبال بهترین باتری و بهترین دوربین هستیم، اما خط قرمز هایی داریم که در نهایت منجر شده گوشی های باریک تر و جذاب تر بشوند و به یک دوربین خیلی خوب و عمر باتری قابل قبول، راضی شده ایم. ما هم می خواهیم دستگاه جمع وجور و زیبا داشته باشیم و هم دستگاهی که به بهترین شکل کار ما را راه می اندازد.

این ایده که گوشی تاشو با نمایشگر داخلی عریض داشته باشیم، می تواند به این منجر گردد که تجربه کاربری گوشی در حالت تا شده، به خوبی حالت باز شده نباشد. اما خب این اصلا به شخصه برای من مهم نیست؛ زیرا اگر روزی تصمیم به خرید یک گوشی با نمایشگر تاشو بگیرم، تجربه کاربری این محصول در حالت باز شده برایم مهم است نه در حالت تا شده و کوچک. طرح های لو رفته از گوشی تاشو موتورولا RAZR هم دقیقا چنین ایده ای را نشان می دهند که نمایشگر بیرونی کوچک خواهد بود اما نمایشگر داخلی، بزرگ و عریض.

هر گوشی تاشویی که تا به حال دیده ایم، اعم از مدل های سامسونگ، هواوی، Royole، تی سی ال و غیره، با ظاهر خود فریاد می زنند که هنوز کسی نمی داند که طراحی یک گوشی تاشو باید به چه شکل باشد. فکر می کنیم در این مرحله، برای شرکت های صرفا مهم بوده که لولایی مقاوم و بی نقص بسازند و در عین حال کاری نمایند که در تا کردن نمایشگر، آسیبی به آن نرسد.

چیزی که فعلا کم اهمیت تر جلوه نموده، تجربه کاربری این دستگاه ها است در صورتی که این موضوع باید مهم ترین چیز برای شرکت های سازنده این دسته از گوشی ها باشد. در هر صورت، فکر می کنیم در حال حاضر چیزی که اهمیت دارد، عریض بودن نمایشگرهای داخلی یا بزرگتر گوشی های تاشو است. شما در این زمینه چه فکر می کنید؟

منبع: TheVerge

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 32006

به "چرا باید یک گوشی تاشو نمایشگر عریض داشته باشد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا باید یک گوشی تاشو نمایشگر عریض داشته باشد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید