همه چیز درباره مودم های استوک

به گزارش مجله سرگرمی، تا چند سال پیش مودم های استوک را فقط می توانستید در سایت هایی مانند دیوار و شیپور یا کانال های غیرسمی تلگرام پیدا کنید.

همه چیز درباره مودم های استوک

اما این هفته فروشگاه معتبری مانند دیجی کالا به طور رسمی یک فیلد فروش مودم استوک راه اندازی نموده است. چند ده سایت فروش مودم و دیگر محصولات استوک داریم و بسیاری از فروشگاه های فیزیکی هم به شما خرید یک مودم استوک را پیشنهاد می دهند.

واقعا هم هر کاربری در برابر پیشنهادهای خرید مودم استوک وسوسه می گردد. قیمت مناسب تر نسبت به مودم های دیگر بازار، مشخصات بهتر، به روزتر و چند ویژگی دیگر همه کاربری به سوی بازار مودم های استوک و دست دوم سوق می دهد.

اما ورود به این بازار و خرید مودم استوک قواعد خودش را دارد و باید نکات مهمی را رعایت کنید؛ مواظب باشید یک مودم استوک با ارزش بخرید و برای آن پول زیادی ندهید.

تا کنون، چندین مقاله درباره مودم های استوک در سایت شبکه چی نوشتیم که اکنون کنار یکدیگر در پرونده ویژه ای تقدیم به شما می کنیم:

مودم استوک چیست و چرا ارزان قیمت است؟

این روزها چندین فروشگاه اینترنتی اقدام به فروش مودم های اصطلاحا استوک کردند. تا چند سال پیش، فروش محصولات استوک و دست دوم یا ریفربیشد فقط در فروم ها و بعضی فروشگاه های فیزیکی مرسوم بود ولی امروز می بینیم فروشگاه های معروف و رسمی بخشی به نام استوک باز کردند و به طور کاملا علنی و شفافی دارند محصولات استوک از جمله مودم استوک می فروشند.

5 نکته مهم خرید مودم استوک

جذابیت بعدی مودم های استوک غیر از بحث قیمت، مشخصات و قابلیت های آن ها است. در حالی که قدیمی ترین و ساده ترین مودم های 4G به طور رسمی وارد بازار ایران شده و با گارانتی فروخته می شوند؛ مودم های استوک غالبا جزو بهترین مودم های اپراتورهای اروپایی و آسیایی و خاورمیانه هستند و از نظر مشخصات به مودم های نو رجحان دارند.

چگونه بفهمیم یک مودم نو یا دست دوم است؟

حالا، در این شرایط بازار یک سوال بسیار جدی مطرح است: چگونه یک مودم نو را از مودم دست دوم و استوک تشخیص دهیم؟ می خواهیم به بازار برویم و یک مودم بخریم؛ از کجا مطمئن شویم فروشنده دارد یک مودم نو به ما می دهد؟ چگونه مطمئن شویم یک مودم نو از فروشگاه آنلاین خریداری کردیم؟

هشدار جدی: مراقب باشید مودم استوک به جای مودم آکبند به شما نفروشند!

شرکت های واردنماینده و فروشنده مودم، وقتی می بینند دست شان از مودم های آنلاک معروف بازار کوتاه است یا نمی توانند این مودم ها را با سود خوبی وارد بازار نمایند و بفروشند؛ سراغ مودم های لاک شده اپراتورها رفته و مودم های استوک را وارد می نمایند ولی با یک بسته بندی جدید و تر و تمیز کردن مودم و قرار دادن یک شارژر و کارت گارانتی در کنار آن، به عنوان یک مودم آکبند می فروشند.

دیجی کالا فروش مودم استوک را شروع کرد

امروز، متوجه شدیم فیلد مودم استوک به سایت دیجی کالا افزوده شده است. در باکس فروشنده و افزودن به سبد خرید؛ به جای نام فروشنده؛ مودم استوک درج شده است.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: شبکه چی
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 144708

به "همه چیز درباره مودم های استوک" امتیاز دهید

1 کاربر به "همه چیز درباره مودم های استوک" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه چیز درباره مودم های استوک"

1 دیدگاه

هادی 30 مرداد 1401

برام جالبه من یک روتر نو خریدم دو آنتن
بردش متوسطه و با وصل شدن چند گوشی سرعتش کم می شه و برخی مواقع قاطی می کنه چند نفر وصل می شن
برای همین مودم استوک لاک شده خریدم که یوزر و پس اش بسته است و اونو به جای روتر استفاده کردم
این مودم بدون آنتن خارجی و با دو آنتن داخلی هه ولی بردش از اون یکی روتر بیشتر هه و فعلا ضعف سیگنال ندیدم
به نظر من عمده مودم های نو و روتر های نو ی داخلی سفارشی یا تعمیری اند و قطعات ارزان تری توشن است.

پاسخ به هادی
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید