پاستا آلانورما یک پاستا گیاهی خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، در گزارش زیر طرز تهیه یک پاستای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ، پاستا آلانورما یک پاستا گیاهی خوشمزه ایتالیایی است که با بادمجان، گوجه فرنگی، پنیر پارمزان، ریحان تازه تهیه می گردد. این غذا را با استفاده از ادویه های مورد نظرتان می توانید فوق العاده خوش عطر و خوش طعم کنید.
- بادمجان ها را با پوست به صورت حبه ای خرد نموده و مدت زمان کوتاهی در مقداری آب و نمک قرار دهید. سپس آن ها را سرخ نموده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته گردد.
- برای خوش عطر شدن غذا روغن زیتون و سیر رنده شده را در تابه بریزید و چند دقیقه حرارت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
- بعد از اینکه پاستا آبکش شد به آن مقداری از سس و پنیر موزارلا اضافه کنید تا طعم بگیرد.
-پیاز ها را درشت خرد نکنید. زیرا هم ظاهر زشتی به غذا می دهند و هم طعم آن را بدمزه می نمایند.
- اگر قصد استفاده از گوشت به عنوان ماده اولیه را دارید از ادویه هایی همچون فلفل سفید، پودر سیر، پودر پاپریکا و زرد چوبه برای طعم دهی به غذا بهره ببرید.
- بعد از سرخ کردن گوشت و ادویه، به جای رب از گوجه فرنگی تازه بهره ببرید. بعد از سرخ شدن گوجه ها و غلیظ شدن سس ماکارونی، برای ایجاد طعمی خاص و جذاب، می توانید مقداری پودر دارچین و آویشن به سس ماکارونی اضافه کنید. افزودن یکی دو قاشق آبلیمو تازه به این سس هم می تواند طعم ماکارونی شما را بسیار مطلوب تر بکند.
برای تهیه پاستا آلانورما از پنیر پارمزان استفاده می گردد که نوعی پنیر سخت است. گوارش و هضم این پنیر بسیار ساده است و بنابراین برای بچه ها و سالمندان مناسب است. برای تهیه 1 کیلوگرم پنیر پارمزان از 24 کیلوگرم شیر تازه استفاده می گردد بنابراین بسیار غنی و مغذی است.
پاستا تورتلینی (پاستا فرمی): 450 گرم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: نصف یک پیاز (اسمال دایس شده)
سیر ریز خرد شده: 3 حبه
گوجه فرنگی ساطوری شده: 800 گرم (چاپ شده)
ریحان ساطوری شده: ¼ پیمانه (چاپ شده)
بادمجان خرد شده: 3 عدد کوچک (دایس متوسط)
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
پنیر پارمزان رنده شده: 100 گرم
ریحان تازه: برای تزئین
در یک تابه 3 قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم گردد.
سپس پیاز های خرد شده را داخل آن کمی تفت می دهیم تا سبک شوند.
سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت می دهیم.
گوجه فرنگی خرد شده، ریحان، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
پاستا را در آب در حال جوشیدن می ریزیم و قدری نمک اضافه می کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند.
در این حین، بادمجان های خرد شده را در تابه ای دیگر داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند.
پس از اینکه بادنجان ها سرخ شدند، آن ها را روی پارچه روغن گیر می گذاریم تا روغن های اضافه آن گرفته گردد.
سپس بادنجان ها را به سس اضافه می کنیم.
وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می کنیم. (زمان پخت پاستا همانند دستور پخت روی جلد باشد)
پاستا را در یک تابه می ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می ریزیم.
سپس آن را روی حرارت می گذاریم و آن ها را کاملاً مخلوط می کنیم.
پس از اینکه مخلوط داغ شد و سس خوب به خورد پاستا رفت، آن را در بشقاب می کشیم و به جامانده سس را روی آن ها می ریزیم.
کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می کنیم و روی آن ها را با برگ ریحان تزئین نموده و سرو می کنیم.
منبع : غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا