وایادولید، ماجراجویی تازه خرگوش چاق
به گزارش مجله سرگرمی، ستاره برزیلی سابق رئال مادرید سهامدار اصلی یکی از تیم های تازه صعود نموده به لالیگا شد.

به گزارش خبرنگاران ، رونالدوی 42 ساله، سال 2011 در تیم کورینتیانس به دوران بازیگری خود خاتمه داد اما پس از آن رابطه خود را با دنیای فوتبال حفظ کرد و در سمت هایی مانند سفر جام جهانی 2014 برزیل ایفای نقش کرد.
رونالدو در جدیدترین ماجراجویی خود، با خرید 51 درصد از سهام باشگاه وایادولید به مبلغ 30 میلیون یورو به سهامدار اصلی این باشگاه تبدیل و دیروز (دوشنبه) در مراسمی به عنوان مالک باشگاه معرفی گردید. با توجه به هزینه 30 میلیون یورویی ستاره سابق برزیلی برای خرید این باشگاه بدهی 25 میلیون یورویی را رفع وایادولید نیز رفع خواهد شد. با وجود انتقال مالکیت باشگاه وایادولید به رونالدو، او خاطرنشان کرد که ریاست این باشگاه همچنان برعهده کارلوس سوارس خواهد بود.
رونالدو در مراسم معارفه اش گفت: کار ما بر پایه رقابت، کوشش و شفافیت در هر حوزه و بخش از باشگاه است. ما این فصل به بهترین شیوه ای که برای مان امکان پذیر بود، تیم را برای رقابت در لیگ تقویت کردیم. ما برای تمام فعالیت های مان رضایت طرفداران مان را لحاظ خواهیم کرد و نمی توانیم آنها را فراموش کنیم. می خواهم که با همه اعضا این باشگاه را بسازیم و از همه اهالی شهر دعوت می کنم که در اجرای این پروژه به ما یاری نمایند. طرفداران باید بخشی از حال و آینده باشگاه وایادولید باشند.
12
منبع: ایران ورزشیbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما