همفکری با سمن های همدان به نفع مدیریت شهری و مردم است
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، کامران گردان صبح سه شنبه در صحن شورای شهر همدان که با حضور فعلان مدنی و هنرمندان پیرامون جلوگیری از ساخت و ساز در عرصه عمارت تاریخی نور مهال تشکیل شد، گفت: نهادهای مردمی و سمن ها که جمعیتی نمونه از شهروندان هستند، با نیروی انسانی متخصص و دغدغه مند می توانند ظرفیت مطلوبی برای دستگاه های اجرایی ایجاد نمایند.
وی گفت: تعدد و تنوع وظایف شهرداری ها، این مجموعه را ناگزیر به استفاده از نظرات آحاد مردم در تمام حوزه های فکری و اجرایی در بخش های مختلف و تخصص های متنوع نموده است.
گردان بیان نمود: امروزه مشارکت مردم در مأموریت های دستگاه ها به عنوان یکی از امتیازات برای هر نهاد محسوب می گردد؛ بنابراین مدیرانی که به مشارکت مردم در امور اعتقاد دارند، دارای موفقیت ها و توفیق بیشتری در کار برخودار هستند.
وی با تأکید بر اینکه سازمان های مردم نهاد در تمام حوزه های جامعه فعال بوده و به روش های مختلف اثرگذاری داشته اند، اضافه نمود: رویکرد فرهنگی به عنوان اصلی ترین مبحث مطرح است که نگاه نرم افزاری و عمیق به مسائل وجود دارد.
رئیس شورای شهر همدان، کسب موفقیت در اجرای پروژه های شهری را در سایه مشارکت سمن ها دانست و ادامه داد: به طور قطع این مهم، رضایت اجتماعی مردم را به دنبال خواهد داشت.
گردان گفت: در گذشته شهرداری ها با دیدگاه صرفاً سخت افزاری فقط به ارائه خدمات و اجرای پروژه های عمرانی می پرداختند؛ اما امروزه این روند با توجه به پیچیده شدن مدیریت در شهرها و نقش فرهنگ در شهرسازی و معماری تغییر نموده و از رویکرد خدماتی عمرانی به اجتماعی فرهنگی گرایش پیدا نموده است.
وی یادآور شد: تعامل و همفکری بیشتر با سمن ها روند بهبود در کارایی شهرداری و شورا را به همراه خواهد داشت و این همفکری موجب حل مسائل و مسائل شهر است.
گردان با بیان اینکه در شورای شهر کارهای مفیدی از جمله توجه به نامگذاری ها، مسائل ملی و مذهبی و احیای بافت های تاریخی انجام شده است، اظهار کرد: در بحث نه به پلاستیک نیز پویشی به راه افتاد، به گونه ای که هم اکنون در شورای شهر و شهرداری بطری های آب معدنی پلاستیکی حذف شده و این موضوع در ادارات دیگرهم قابل تعمیم خواهد بود.
وی گفت: شورای چهارم و پنجم برای جلوگیری از اغتشاشات بصری و ایجاد نشاط اجتماعی حداکثر توان خود را به کار گرفته تا در هر زمینه، یک قدم جلوتر باشیم.
فعالان مدنی مطالبه گری را ادامه دهند
نایب رئیس شورای شهر همدان هم با اشاره به اینکه شورای پنجم جزو شوراهایی بوده که بیشترین ارتباط را با تشکل های غیردولتی داشته است، گفت: صدای فعالان مدنی به منظور حفظ عمارت تاریخی نورمهال بسیار بلندتر بوده و تمام کوشش های آنها بازتاب کشوری داشته است که امیدواریم ادامه یابد.
حمید بادامی نجات، ورود فعالان مدنی و اجتماعی در تمام محورهای شهر را اثرگذار دانست و از آنان درخواست کرد: به عنوان صدای مردم، مطالبه گری را ادامه دهید.
منبع: خبرگزاری مهرpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها