هزمان در ساسر کشور: استان سمنان هم در سوگ بانوی دو عالم غرق عزا و ماتم شد، فاطمیه فرصت تفکر قبلی

به گزارش مجله سرگرمی، مراسم عزاداری ایام فاطمیه در شهرها و روستاهای استان سمنان چون سایر نقاط ایران اسلامی به اوج رسیده و دسته های عزاداری و سینه زنی در مساجد و تکایا به سوگواری پرداختند.

هزمان در ساسر کشور: استان سمنان هم در سوگ بانوی دو عالم غرق عزا و ماتم شد، فاطمیه فرصت تفکر قبلی

به گزارش خبرنگار از ، مردم جای جای استان سمنان در ایام فاطمیه و در مصیبت شهادت بزرگ بانوی دنیا اسلام غرق در اشک و آه و ماتم و تکایا و حسینیه ها و مساجد جای جای دیار قومس سیاه پوش شد، آن بانویی که امام صادق(ع) درباره ایشان می فرمایند هرکس به شناخت حقیقی فاطمه سلام الله علیها دست یابد، بی گمان شب قدر را درک نموده است.

مراسم عزاداری ایام فاطمیه همچنین در شهرهای سمنان، شاهرود و دامغان با برگزاری مراسم محوری در مساجد و تکایا شامل سخنرانی، سینه زنی، دسته عزاداری، نذورات و اطعام و مرثیه سرایی باشکوه خاصی از شامگاه جمعه تا روز شنبه در حال برگزاری است. همچنین برپایی ایستگاه های صلواتی، موکب ها، خودرو نویسی ها فعالیت هایی از این دست با حضور جوانان، به شهرهای استان سمنان رنگ و بویی دیگر بخشیده است.

انتهای پیغام / گ

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 12283

به "هزمان در ساسر کشور: استان سمنان هم در سوگ بانوی دو عالم غرق عزا و ماتم شد، فاطمیه فرصت تفکر قبلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هزمان در ساسر کشور: استان سمنان هم در سوگ بانوی دو عالم غرق عزا و ماتم شد، فاطمیه فرصت تفکر قبلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید