هرمزگان باید در منابع و امکانات از توجه ملی برخوردار باشد

به گزارش مجله سرگرمی، جلسه مشترک مدیر کل میراث فرهنگی هرمزگان با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، معاون امور مجلس و استان های سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی از مدیران فرهنگی استان در محل در سالن کنفرانس اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان برگزار گردید.

هرمزگان باید در منابع و امکانات از توجه ملی برخوردار باشد

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، رضا برومند مدیرکل میراث فرهنگی این استان در این جلسه گفت: هرمزگان دارای کارکرد ملی است، بنابراین در منابع و امکانات هم باید از توجه ملی برخوردار باشد.

او با اشاره به اینکه از نابرابری ها در منابع و امکانات ناخرسندیم، اضافه نمود: امیدوارم این نابرابری ها به حداقل برسد.

مدیرکل میراث فرهنگی هرمزگان بخشی از مسائل اجتماعی را مربوط به هویت دانست و اضافه نمود: بی هویتی در نتیجه بی توجهی به میراث فرهنگی به عنوان یادگار گذشتگان شکل گرفته است.

برومند پیشنهاد کرد که بازنگری جدی در ماموریت، فرایندها، منایع و امکانات دستگاه های فرهنگی صورت گیرد.

miniman.ir: مرد کوچک | مجله سبک زندگی و کسب و کار

miniset.ir: مینی ست | مجله خانواده و موفقیت

منبع: میراث آریا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 7033

به "هرمزگان باید در منابع و امکانات از توجه ملی برخوردار باشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هرمزگان باید در منابع و امکانات از توجه ملی برخوردار باشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید