نمایشگاه اهواز در گذر تاریخ نوعی روشنگری است

به گزارش مجله سرگرمی، سردار احمد خادم سیدالشهدا در حاشیه بازدید از نمایشگاه اهواز در گذر تاریخ در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه علاوه بر اهواز بهتر است در سایر شهرهای استان خوزستان برگزار گردد.

نمایشگاه اهواز در گذر تاریخ نوعی روشنگری است

خادم سیدالشهدا اضافه کرد: این نمایشگاه در اصل روشنگری است و به رغم نشان دادن تاریخ منطقه و علمای تشیع این سرزمین، چهره تکفیری ها را نیز نشان داده است. بهتر است این نمایشگاه در سایر شهرستان ها برپا تا مردم با اسلام ناب محمدی بهتر آشنا شوند و با این روش تأثیرگذاری نمایشگاه بیشتر می گردد.

وی گفت: خصوصی شهرهای مرزی که بیشتر آسیب پذیر هستند باید در نظر گرفته شوند و طبق اولویت بندی در سایر شهرها به نحو مناسب این نمایشگاه دایر گردد.

فرمانده قرارگاه کربلای نیروی زمینی سپاه همچنین یادآور شد: مسئولان برپایی نمایشگاه اهواز در گذر تاریخ می توانند از مسئولان فرهنگی استان دعوت نمایند تا از این فعالیت فرهنگی بازدید، پشتیبانی و حمایت نمایند.

خادم سیدالشهدا ضمن ابراز خرسندی از نحوه اجرای نمایشگاه اضافه کرد: به منظور تشویق بازدید از نمایشگاه هر سربازی که در مجموعه ما خدمت می نماید از اینجا بازدید کند 24 ساعت مرخصی تشویقی برای او در نظر گرفته می گردد.

نمایشگاه اهواز در گذر تاریخ اسلامی در چند بخش زندگی نامه علمای اهوازی، آثار مکتوب، آثار باستانی و عکس فعالیت های خود را تنظیم نموده که هرکدام از این بخش ها جلوه گر تاریخ مهمی از سرزمین خوزستان به ویژه کلان شهر اهواز است.

در این نمایشگاه 25 ظرف باستانی و 9 سکه تاریخی از دوره مشعشعی به نمایش درآمده است. همچنین در این نمایشگاه سیره و زندگی نامه 115 شخصیت علمی مربوط به دوره اسلامی در معرض دید بازدیدنمایندگان قرار گرفته است.

سه نمونه از نامه های ائمه اطهار علیهم السلام خطاب به مردم اهواز شامل نامه امام علی (ع) به حاکم وقت شهر اهواز زیاد ابن ابیه، نامه امام صادق (ع) خطاب به حاکم وقت اهواز عبدالله النجاشی و نامه امام هادی (ع) برای حل مشکل اهالی اهواز در این نمایشگاه عرضه شده است.

راه اندازی نمایشگاه عکس الی طریق الحسین با موضوع پیاده روی اربعین سال 1393 یکی از بخش های جانبی نمایشگاه اهواز در گذر تاریخ اسلامی است. این تصاویر از سوی علی زمان زارعی، عکاس جوان خوزستانی به ثبت رسیده اند.

زمان بازدید از نمایشگاه اهواز در گذر تاریخ اسلامی، صبح ها از ساعت 9 تا 12 و بعدازظهر ظهرها نیز از ساعت 16 تا 23 اعلام شده است.

گروه ساختمانی آبان: مجری بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت میباشد..

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 31 مرداد 1400 بروزرسانی: 31 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 70868

به "نمایشگاه اهواز در گذر تاریخ نوعی روشنگری است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نمایشگاه اهواز در گذر تاریخ نوعی روشنگری است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید