نقش مصرف غذاهای چرب و شیرین در ایجاد احساس افسردگی

به گزارش مجله سرگرمی، به گفته محققان، غذاهای چرب و مملو از مواد قندی بر هورمون های تاثیرگذار بر خلق و خو اثر دارند.

نقش مصرف غذاهای چرب و شیرین در ایجاد احساس افسردگی

به گزارش خبرنگاران به نقل از مهر، دکتر میشل پرلمن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه خدمات سلامت میامی، در این باره می گوید: مصرف مواد خوراکی به شدت تصفیه شده که سرشار از مواد قندی هستند موجب تغییرات سریع در قندخون، انسولین و سایر هورمون های تنظیم کننده خلقیات و سیری می گردد.

این نوسانات بر کورتیزول و همچنین کاتکول آمین های مرتبط با استرس نظیر اپی نفرین تأثیر می گذارد که می تواند منجر به پُرخوری گردد.

اگرچه پُرخوری موجب ایجاد حس بهتر در فرد می گردد اما تأثیر آن، موقتی است.این فرایند منجر به مصرف چربی و مواد قندی بیشتری شده و در نتیجه چرخه پُرخوری ادامه می یابد.

به گفته پرلمن، افراد بعد از این پُرخوری احساس گناه دارند که می تواند موجب تشدید افسردگی و سایر اختلالات رفتاری فرد گردد.

مغز ما به خوبی با بعضی مواد شیمیایی یا داروها سازگار می گردد و آستانه تحمل ما بیشتر و بیشتر می گردد. از اینرو احتیاج به مصرف بیشتر همان ماده خوراکی مشابه برای دستیابی به تأثیر مشابه ایجاد می گردد.

به گفت محققان، بهترین راه اجتناب از این چرخه، یافتن راه های سالم تر برای مقابله با استرس است.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

iraniro.ir: تور داخلی ایران: گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان، تهران، کیش، قشم، یزد، تبریز، اخبار ایران

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 7 آذر 1400 بروزرسانی: 7 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 92676

به "نقش مصرف غذاهای چرب و شیرین در ایجاد احساس افسردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نقش مصرف غذاهای چرب و شیرین در ایجاد احساس افسردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید