نخبه واقعی وقتی کامل است که اثر گذار باشد
به گزارش مجله سرگرمی، مراسم گرامیداشت محمدامین میرفندرسکی، استاد معماری ایران با حضور مدیرکل تکریم بنیاد نخبگان کشور و جمعی از مسوولین استان و هنردوستان در موسسه فرهنگی میرداماد گرگان برگزار گردید.
به گزارش خبرنگاران، ابوالقاسم خزاعیان، رئیس بنیاد نخبگان استان گلستان در این مراسم اظهار کرد: نخبه واقعی وقتی کامل است که اثر گذار باشد.
وی گفت: مرحوم میرفندرسکی شخصی پرتلاش و نظریه پرداز بود.
رییس بنیاد نخبگان استان گلستان بیان نمود: هدف از تشکیل بنیاد نخبگان، سیاست گذاری، برنامه ریزی، راهنمایی، حمایت و پشتیانی از نخبگان در جهت توسعه علمی وفناوری و هنری است و باید یاری کنیم که دستاوردهای ارزشمند را به نخبگان معرفی کنیم.
در سرانجام این مراسم از لوح یادبود محمد امین میرفندرسکی رونمایی شد.
دکتر محمدامین میرفندرسکی در سال 1310 در شهر گرگان به جهان آمد. پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه تهران به ایتالیا رفت و وارد دانشگاه دولتی فلورانس این کشور شد. در سال 1341 تحصیلات خود را در مقطع دکتری در رشته معماری و شهرسازی به انجام رساند.
از مهم ترین دستاوردهای کاری وی، ایجاد تحول در سیستم آموزش سنتی در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران بود. در سال 1361 به عنوان استاد مدعو در دانشکده معماری کمبریج و در سال 1364 در سمت استاد مدعو در پلی تکنیک معماری آکسفورد مشغول به تدریس بود.
منبع: خبرگزاری ایسناdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه