نازک ترین ورقه طلای دنیا ساخته شد

به گزارش مجله سرگرمی، دانشمندان به تازگی پیروز به ساخت ورقه طلایی شدند که میلیون ها بار نازک تر از ناخن انگشت انسان است.

نازک ترین ورقه طلای دنیا ساخته شد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، دانشمندان دانشگاه لیدز شکل جدیدی از طلا را ساختند که تنها دو اتم ضخامت دارد و نازک ترین ورقه طلایی است که تاکنون فراوری شده است.

براساس گزارش فیز، محققان اعلام کردند که اندازه ضخامت این ورقه طلا 0.47 نانومتر و میلیون ها بار نازک تر از ناخن انگشت انسان است.

این مواد می تواند کاربردهای گسترده ای در زمینه تجهیزات پزشکی و الکترونیک داشته باشد و همچنین به عنوان یک کاتالیزور برای سرعت بخشیدن واکنش های شمیایی در یک طیف وسیعی از فرایندهای صنعتی استفاده گردد.

دانشمندان معتقدند که این مواد جدید می توانند بنیاد آنزیم های مصنوعی را تشکیل دهند و در سرعت تشخیص پزشکی و سیستم های تصفیه آب نیز کارآمد باشند.

dorezamin.com: دور زمین: سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده!

iraniro.ir: تور داخلی ایران: گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان، تهران، کیش، قشم، یزد، تبریز، اخبار ایران

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 7 آذر 1400 بروزرسانی: 7 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 36029

به "نازک ترین ورقه طلای دنیا ساخته شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نازک ترین ورقه طلای دنیا ساخته شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید