مقررات گذاشتن جاکفشی در راه پله
به گزارش مجله سرگرمی، طبق قانون تملک آپارتمان ها، گذاشتن میز و جایگاه و هر نوع اشیاء دیگر و همچنین نگهداری حیوانات در قسمت های مشترک ممنوع است.

ساختمان های مسکونی از آنجا که دارای قسمت های مشاع زیادی است قوانین و مقررات خاصی دارند و به همین منظور قانون تملک آپارتمان ها وضع شده ست. اما یکی از سوال هایی که در آپارتمان نشینی پیش می آید این است که آیا قرار دادن جاکفشی در راه پله یا گذاشتن کفش جلوی در آپارتمان و در راهرو مجاز است؟
در این نوشتار بر اساس قانون تملک آپارتمان ها به این سؤال پاسخ داده شده است. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.
گذاشتن جاکفشی در راه پله
قرار دادن جاکفشی در راه پله و جلوی آپارتمان طبق تبصره ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها ممنوع است و چون زیبای و نظم ساختمان برهم می خورد کاری غیرقانونی به حساب می آید.
علاوه بر آن گذاشتن کفش مقابل در راهرو و حتی قراردادن جاکفشی هم در راهرو ممنوع است. البته اگر تمام واحد ها توافق نمایند گذاشتن کمد مخصوص کفش در راهرو غیرقانونی نیست، اما اگر منجر به از بین رفتن زیبایی ساختمان گردد و شکایت سایر اعضا را درپی داشته باشد این کار غیر قانونی به حساب می آید.
قوانین مربوط به نظم ساختمان
ماده 9 قانون تملک آپارتمان ها به صراحت اعلام می نماید؛ هر یک از ساکنان مجتمع می تواند با رعایت مقررات این قانون و سایر مقررات مربوط کارهایی را که برای استفاده بهتر از قسمت اختصاصی خود لازم و مفید می داند انجام دهد. اما هیچ یک از ساکنان حق ندارد بدون موافقت اکثریت مالکان تغییراتی را در محل، شکل در، سر در و یا نمای خارجی در قسمت اختصاصی خود ایجاد کند. به طور مثال یکی از آن ها نمای بیرونی واحد را برای قرار دادن لوله بخاری سوراخ کند یا سنگ فرش جلوی در واحد را تغییر دهد و… که باعث ایجاد نمای غیر متعارف در دید عمومی گردد.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با قوانین آپارتمان نشینی نکات حقوقی مهم در مورد آپارتمان نشینی را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتاkashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی
nfliri.ir: مجله نیلوفری | مجله خبری تحلیلی نیلوفری
bushehrherfa.ir: مجله بوشهری ها، وبلاگ بچه محل های بوشهر