معرفی تخم کدو و خواص درمانی آن
به گزارش مجله سرگرمی، ماده روغنی، هتروزیدی به نام په پونوزید، آب، پروتئین، مواد قندی و سایر هیدرات های کربن، خاکستر، کلسیم، فسفر، آهن، تیامین، رایبوفلاوین، نیاسین، پروتئاز تریپسین و کاروتنوئید شامل بتاکاروتن در آن تعیین شده است.

نویسنده: صمصام صانعی
معینات ظاهری:
بیضوی، مسطح، پهن و یکی از دو انتهای آن مدور و انتهای دیگر آن باریک است. ضمناً رنگ آن سفید یا سفید مایل به زرد می باشد.طبیعت:
طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن سرد و تر می باشد.ترکیبات شیمیایی:
ماده روغنی، هتروزیدی به نام په پونوزید، آب، پروتئین، مواد قندی و سایر هیدرات های کربن، خاکستر، کلسیم، فسفر، آهن، تیامین، رایبوفلاوین، نیاسین، پروتئاز تریپسین و کاروتنوئید شامل بتاکاروتن در آن معین شده است.نحوه مصرف:
معمولاً مصرف خوراکی دارد و در طب سنتی برای درمان بیماری ها نحوه و اندازه مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می نماید.خواص درمانی:
خارج کننده اخلاط خونی و رفع کننده خشونت سینه، رفع کننده سوزش و التهاب مجاری ادراری و ضد تب های شدید، تحلیل برنده ورم پروستات و مفید برای زخم معده، مسکن دردهای مفصلی و تسکین دهنده سرفه های مقاوم، چاق کننده و دفع کننده انگل های روده ای همانند کرمک در بچه ها و کرم کدو در بزرگسالان می باشد.بیشتر بخوانید: کدو
مصرف تخم کدو پیشگیری کننده از سرطان ریه بخصوص در افراد سیگاری می باشد. ضمناً برای سوء هاضمه، دل پیچه های صفراوی، خونریزی ریوی، زخم روده و دیابت هم مفید است.
توصیه:
مصرف تخم کدو پیشگیری کننده از سرطان ریه بخصوص در افراد سیگاری می باشد.منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخونnamasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.
انتشار: 17 آبان 1400
بروزرسانی: 17 آبان 1400
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 161385
به "معرفی تخم کدو و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی تخم کدو و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید