ماجرای سفر دو کشتی گیر جوان به تالین و ماندن دبیر و سوریان در تهران، فروتن چگونه در فرودگاه جا ماند؟

به گزارش مجله سرگرمی، در ماجرای عجیب و سفر بی فرجام امیرمحمد یزدانی به مسابقات جوانان دنیا چندین ردپا دیده می گردد.

ماجرای سفر دو کشتی گیر جوان به تالین و ماندن دبیر و سوریان در تهران، فروتن چگونه در فرودگاه جا ماند؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، بعد از قهرمانی تیم ملی فرنگی و نایب قهرمانی تلخ آزادکاران به دلیل دیسکالیفه شدن کشتی گیر وزن 51 کیلوگرم در مسابقات نوجوانان دنیا، تیم ملی آزاد جوانان از راستا مسکو راهی تالین استونی شد؛ سفری که از چند روز قبل و حتی بعد، فدراسیون کشتی را درگیر ماجراهای عجیبی کرد.

از اولی اشکیود تا رجحان مقصودی؛ یزدانی آخرِ کار ملی پوش شد!

مسابقات انتخابی تیم جوانان با قهرمانی علیرضا اشکیود در وزن 65 کیلوگرم به انتها رسید، این در حالی بود که امیرحسین مقصودی که سال گذشته نظر مثبت کادر فنی تیم ملی بزرگسالان را جلب نموده و در این وزن به مسابقات دنیای 2019 بوداپست رفته بود، در این انتخابی نتیجه نگرفت. امیرمحمد یزدانی نیز که قبلاً در تیم ملی نوجوانان شایستگی هایش را به غلامرضا محمدی و کادر فنی اثبات نموده بود، هم در انتخابی روز هفت ِتیر تیم ملی بزرگسالان، نفر اول 65 کیلوگرم شد و از پیش و پس از این انتخابی، در اردوی بزرگسالان حضور داشت.

اشکیود به واسطه اول شدن در انتخابی، راهی مسابقات آسیایی جوانان شد، هرچند نقره آسیا را به خود اختصاص داد اما کادر فنی تیم ملی از عملکرد او در این رقابت ها رضایت نداشت و او را فاقد فاکتورهای لازم برای کسب نتیجه در میدان دنیای سال جاری می دانست، به همین دلیل تصمیم گرفته شد امیرحسین مقصودی در این وزن به دنیای برود؛ اما این انتها ماجرا نبود.

در شرایطی که به نظر می رسید امیرمحمد یزدانی گزینه اصلی تیم ملی در مسابقات دنیای قزاقستان باشد، اما کفه ترازو رفته رفته در تیم ملی بزرگسالان به سود پیمان بیابانی شد. پیش از اعزام تیم های منتخب به تفلیس نیز گفته شد که جام بین المللی گرجستان گره دو وزن 65 و 74 کیلوگرم را باز خواهد نمود، بر این اساس با نظر مدیر تیم های ملی و کادر فنی آزاد، یزدانی در اختیار تیم جوانان نهاده شد. امیرمحمد از اقوام نزدیک رضا یزدانی و اهل جویبار است که در دو سال اخیر، عملکرد خوبی در مسابقات داشته است.

در این شرایط بود که در کمتر از 10 روز مانده به اعزام، لیست ملی پوشان جوان برای حضور در مسابقات دنیای استونی اعلام و نام امیرمحمد یزدانی در وزن 65 کیلوگرم به عنوان ملی پوش معرفی گردید، پیش از آن، نام امیرحسین مقصودی بود که به عنوان ملی پوش این وزن، نامش در سیستم آتنا ثبت شده بود و نظر کادر فنی جوانان نیز در وزن 65 کیلوگرم، براساس تمرینات و شرایط اردویی روی این کشتی گیر بود. همچنین مقصودی سال گذشته در مسابقات جوانان دنیا، مدال نقره گرفته بود و تجربه حضور در دنیای بزرگسالان را هم داشت.

زمانی که ویزای جوانان برای اعزام به استونی آمد، از ویزای یزدانی خبری نبود و تهیه بلیت و رزرو هتل نیز به اسم مقصودی اجرا شده بود. با پیگیری مستقیم علیرضا دبیر رئیس فدراسیون و حضورش در سفارتخانه، باوجودی که نام امیرمحمد یزدانی در لیست نفرات شرکت کننده در دنیای نبود و به همین دلیل برایش ویزا صادر نشده بود، در مدتی کوتاه ویزا و همچنین بلیت صادر شد.

با توجه به اینکه قرار بود نناد لالوویچ نیز در این مسابقات حاضر گردد، علیرضا دبیر قصد داشت به همراه نایب رئیسش حمید سوریان راهی استونی گردد تا از این فرصت برای دیدار با رئیس اتحادیه دنیای استفاده کند، اما در وزن 65 کیلوگرم دو نماینده راهی تالین شدند و به همین دلیل دبیر و سوریان تیم را همراهی نکردند چرا که بلیت دبیر به امیرمحمد داده شد و در این شرایط سوریان هم به سفر نرفت.

عبور از خوان اول در دقیقه نود و فینالیست شدن مقصودی

بعد از خوانِ سختِ دریافت ویزا و تهیه بلیت در دقیقه نود که باعث شد امیرمحمد یزدانی جدا از سایر نفرات راهی تالین استونی گردد، حالا یک مشکل بزرگ دیگر وجود داشت. اتحادیه دنیای امیرحسین مقصودی را نماینده وزن 65 کیلوگرم تیم ملی ایران در جوانان دنیا می دانست و سیستم آتنا بسته شده بود و طبق قانون، در 15 روز مانده تا مسابقات، تنها مصدومیت می تواند نام ملی پوش را تغییر دهد.

در نتیجه با یک مجوز پزشکی و وانمود کردن به آسیب دیدگی شدید مقصودی می شد یزدانی را به عنوان ملی پوش روی تشک فرستاد.

حالا امیرمحمد در شرایطی می توانست ملی پوش وزن 65 کیلوگرم باشد که امیرحسین مقصودی با پای بانداژشده و با عصا همراه با گواهی پزشکی در سالن مسابقات تردد می کرد؛ اما این راه مطمئنی نبود چرا که این احتمال وجود داشت که اتحادیه دنیای به هر دلیلی به موضوع شک نموده و امیرحسین مقصودی را به منظور آنالیز بیشتر، به کمیته پزشکی مسابقات ارجاع دهد و ام آر آی نشان می داد که مصدومیتی وجود ندارد و با این اتفاق آبروی کشتی ایران زیر سؤال می رفت، ضمن اینکه با چنین موضوعی، هر دو کشتی گیر از جدول رقابت ها حذف می شدند، بنابراین همان طور که کادر فنی تیم ملی جوانان می خواست امیرحسین مقصودی روی باسکول وزن کشی رفت و امیرمحمد یزدانی که به استونی رفته بود، نتوانست کشتی بگیرد تا تماشاگر رقابت ها باشد.

با وجود همه مباحثی که وجود داشت و موضوع اعزام امیرمحمد یزدانی به استونی و عدم قرار دریافت نامش در لیست ملی پوشان ایران که رسانه ای شد، امیرحسین مقصودی در روز اول مسابقات جوانان دنیا عملکرد بسیار خوبی داشت و فینالیست وزن 65 کیلوگرم رقابت ها شد که امروز (سه شنبه) برای کسب مدال طلای جوانان دنیا روی تشک خواهد رفت.

2 نام خبرسازی که فینالیست شدند

یکی دیگر از اتفاقاتی که در راستا تهران تا تالین برای تیم ملی جوانان رخ داد، جا ماندن عباس فروتن، دیگر فینالیست روز اول مسابقات جوانان دنیا در فرودگاه مسکو بود.

این کشتی گیر که یکی از امیدهای اصلی کسب مدال در استونی بود، در حالی که زمان پرواز نزدیک شده بود، به سرویس بهداشتی می رود و تیم اعزامی و سرپرست بدون توجه به اینکه یک کشتی گیر هنوز در فرودگاه مسکو مانده، سوار هواپیما می شوند. خوشبختانه یکی از اعضای تیم، در لحظه آخر متوجه غیبت فروتن شده و به دنبال او می رود که هر دو نفر از پرواز مسکو به تالین جا می مانند و با پرواز بعدی راهی استونی می شوند.

اتفاقی که قطعاً کم کاری و بی توجهی در آن دخیل بود؛ اما نکته جالب اینجاست که هر دو فینالیست شب اول ایران در مسابقات جوانان دنیا، دو کشتی گیری بودند که در 24 ساعت اخیر نام آنها بیشتر از همه کشتی گیران در فضای خبری تکرار شد.

+

https://bestcanadatours.com: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان را با ما تجربه کنید.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 37354

به "ماجرای سفر دو کشتی گیر جوان به تالین و ماندن دبیر و سوریان در تهران، فروتن چگونه در فرودگاه جا ماند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماجرای سفر دو کشتی گیر جوان به تالین و ماندن دبیر و سوریان در تهران، فروتن چگونه در فرودگاه جا ماند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید