لوشامپیونه، پاری سن ژرمن موقتاً به صدر جدول رسید
به گزارش مجله سرگرمی، مدافع عنوان قهرمانی لوشامپیونه فرانسه با غلبه بر متز، خود را به صدر جدول این رقابت ها رساند.

به گزارش خبرنگاران، هفته سی وچهارم رقابت های لیگ یک فرانسه (لوشامپیونه) امشب (شنبه) با دیدار تیم های متز و پاری سن ژرمن پیگیری شد که پاری سن ژرمن با نتیجه 3 بر یک به رجحان رسید.
فابین سنتونزه در دقیقه 46 دروازه PSG را گشود، اما کیلیان امباپه در دقایق 4 و 59 و مائورو ایکاردی در دقیقه 89 از روی نقطه پنالتی گلزنی کردند تا شاگردان پوچتینو با روحیه ای مضاعف، آماده دیدار روز چهارشنبه مقابل منچسترسیتی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا شوند.
پاری سن ژرمن با این بُرد، 72 امتیازی شد و با یک بازی بیشتر نسبت به لیل، به صدر جدول لیگ یک فرانسه صعود کرد. با توجه به کار سخت لیل مقابل لیون در بازی فردا، پاریسی ها می توانند به حفظ این صدرنشینی در خاتمه هفته سی وچهارم لوشامپیونه امیدوار باشند. متز هم به رتبه دهم جدول مسابقات سقوط کرد.
منبع: خبرگزاری تسنیمforoshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش