فعالان فرش بیشترین سهم بیمه شدگان صنایع دستی را دارند
به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و حمایت از تولید وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در مورد سهم در نظر گرفته شده در زمینه تعداد بیمه شدگان، سهم صنایع دستی 11 درصد و سهم فعالان حوزه فرش 89 درصد است.

فرهاد غلامعلی فلاح، امروز سه شنبه 10 دی در حاشیه بازدید از روستای جهانی خراشاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در راستای حمایت از صنعتگران صنایع دستی انجام می دهیم، معرفی آنان به سازمان استاندارد در راستای اخذ نشان استاندارد و استانداردسازی کالا است.
مدیرکل آموزش و حمایت از تولید وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان نمود: با طی کردن این جهت می توانیم صنعتگران حوزه صنایع دستی معرفی را به صندوق بیمه روستاییان و عشایر معرفی کنیم که مشکل بیمه آنان نیز کاهش یابد.
به گزارش خبرنگاران، فلاح ادامه داد: بیمه شدن صنعتگران حوزه صنایع دستی از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر برعکس بیمه تأمین اجتماعی سهمیه و محدودیت خاصی ندارد.
وی اضافه نمود: از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر چهار هزار نفر و از طریق صندوق بیمه تأمین اجتماعی 38 هزار نفر هنرمند حوزه صنایع دستی بیمه شده اند در حالی که 440 هزار هنرمند صنایع دستی ثبت شده در کشور داریم.
فلاح با اشاره به مشکل برگشت ارز در صادرات صنایع دستی به واسطه تحریم ها گفت: کاهش خرید صنایع دستی توسط مردم به واسطه تحریم ها و گران شدن مواد اولیه، از دیگر مسائل حوزه فعالان صنایع دستی است.
منبع: خبرگزاری ایسنابارازعلی: بارازعلی | مجله گردشگری و مسافرتی جاذبه های ایران
باتسک: باتسک | مجله گردشگری، موفقیت، پزشکی، سلامت، مد و لباس
صبح مهریز: صبح مهریز | مجله فروش و راهکارهای بازاریابی مدرن و دیجیتالی