علی مظاهری: به دنبال نتیجه در مجارستان نبودیم، بوکسورهای ما نشان دادند چیزی از رقبا کم ندارند
به گزارش مجله سرگرمی، علی مظاهری، مربی تیم ملی بوکس گفت: به دنبال کسب نتیجه در تورنمنت بین المللی مجارستان نبودیم و اهمیت این مسابقات برای کادرفنی حضور بوکسورها در رینگ و مبارزه در یک تورنمنت بین المللی بود.

علی مظاهری در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران، درباره سطح تورنمنت بین المللی بوکس مجارستان گفت: سطح مسابقات مجارستان با حضور 29 کشور بسیار بالا بود و تقریباً تمام قدرت های بوکس جهان در این رویداد حضور داشتند. در گذشته سه بار در این تورنمنت شرکت نموده بودم، اما برای اولین بار شاهد حضور تیم های قزاقستان و تایلند بودیم. قزاق ها واقعاً تیمی عالی داشتند و در پنج وزن فینالیست شدند. روسیه نیز تیم گردن کلفتی را اعزام نموده بود و در سه وزن پیروز به حضور در دیدار نهایی شد.
وی همچنین توضیح داد: اوکراینی ها بوکسور جوان خود را که در المپیک جوانان به مدال طلا دست یافته بود به مجارستان اعزام نموده بودند. میزبان تیمی بسیار عالی داشت و تایلندی ها نیز مانند ما یک فینالیست داشتند. با وجود این شرایط، بچه های ما واقعاً خوب کار کردند و شکست های مان نیز دلایل مختلفی داشت. با وجود کوشش فدراسیون بوکس برای اعزام تیم، متأسفانه ویزا ما دیر صادر شد و مجبور شدیم در آخرین لحظات اعزام شویم. به محض رسیدن به مجارستان نیز تنها وقت داشتیم در وزن کشی شرکت کنیم.
مربی تیم ملی بوکس کشورمان خاطر نشان کرد: در روز نخست چهار بوکسور ما شرایط سختی داشتند، اما باز هم با تمام وجود جنگیدند و تمام کوشش خود را انجام دادند. اشکان رضایی در وزن 60 کیلوگرم مبارزه بسیار سختی با بوکسور باتجربه و عنوان دار روسیه انجام داد و در شرایطی که داوران می توانستند رأی به رجحان بوکسور کشورمان بدهند، اما بوکسور روس را برنده اعلام کردند. سایر بوکسورهای ما نیز واقعاً در شرایط بدی مجبور به بازی مقابل رقبای قدرتمند خود شدند.
مظاهری در ادامه اضافه کرد: طوفان شریفی، بوکسور 91 کیلوگرم کشورمان هم برای اولین بار به مسابقات بین المللی اعزام شد، اما در شرایطی که از حریف بلژیکی خود پیش بود به دلیل نداشتن تجربه کافی نتیجه را واگذار کرد. بوکسورهای ما بعد از شکست و حذف از رقابت ها نیز بیکار ننشستند و تمرینات خوبی را در مجارستان انجام دادند. با هماهنگی مربیان سایر کشورها، هر روز تمرینات و مسابقات محبت آمیز بسیار خوبی با سایر کشورها انجام دادیم.
وی با ابراز رضایت از عملکرد تیم ملی در مجارستان گفت: جمع بندی کادرفنی از حضور در تورنمنت بین المللی مجارستان بسیار خوب بود و امیدوارم این جهت با حضور در تورنمنت های دیگر تداوم داشته باشد. بوکسورهای ما نشان دادند چیزی از بوکسورها کشورهای مختلف جهان کم ندارند و فقط در رینگ مسابقه به دلیل عدم تجربه و میدان کافی نمی توانند تمام توانایی خود را ارائه نمایند. امیدوارم اردوهای تیم های رده سنی مختلف بوکس تداوم داشته باشد تا بتوانیم نتیجه لازم را کسب کنیم.
مربی تیم ملی بوکس ادامه داد: هدف اصلی کادرفنی تیم ملی بوکس رقابت های کسب سهمیه المپیک است و کوشش کردیم در تورنمنت مجارستان با بچه ها تمام رقبا را ارزیابی کنیم که این موضوع واقعاً از چهار پنج ماه تمرین کردن برای ما مفید تر بود. درباره نتیجه کسب شده در مجارستان نیز باید بگویم پیروز به کسب یک مدال نقره و دو برنز شدیم. احمدی صفا و موسوی در دیدار نیمه نهایی با بوکسورهای میزبان مسابقه داشتند و اگر مقداری قضاوت عادلانه بود حتی می توانستند به دیدار نهایی نیز صعود نمایند. با این حال باز هم دنبال نتیجه نبودیم که بخواهیم بگویم اگر سه فینالیست داشتیم برای ما خیلی اهمیت داشت. اهمیت این مسابقات برای کادرفنی تیم ملی حضور بوکسورها در رینگ و مبارزه در یک تورنمنت بین المللی بود.
مظاهری درباره کسب مدال نقره توسط مسلم مقصودی گفت: مقصودی برای اولین بار به مسابقات بین المللی اعزام شد و واقعاً عملکرد خوبی داشت. او تا قبل از حضور در دیدار نهایی بوکسورهای قدرتمند و گردن کلفت کرواسی و مولداوی را شکست داد و در فینال نیز با وجود عملکرد بسیار خوبی که داشت و حقش پیروزی بود، از سوی داوران بازنده اعلام شد. برای ما و بچه ها شناسایی نقاط ضعف و قوت در مسابقه، از اهمیت بالایی برخوردار بود تا بتوانیم با یک هدفگذاری و تمرین بهتر به نتیجه مناسب برسیم. مربی سابق تیم بوکس جوانان که در حال حاضر راهنمایی اوکراین را برعهده دارد از عملکرد بچه ها خیلی تعریف کرد. امیدوارم با حمایت فدراسیون بوکس، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در مسابقات کسب سهمیه به نتیجه لازم دست پیدا کنیم.
منبع: خبرگزاری تسنیمnamit.ir: نامیت: مجله گردشگری و مسافرتی
malcom.ir: مالکوم: اخبار و رویدادهای ورزشی
lison.ir: لیسون: مجله هنر هفتم، سینما