عباس شیبک تیم ملی ووشو سریلانکا را تمرین می دهد
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، تیم ملی ووشو سریلانکا برای حضور در رقابتهای جنوب شرق آسیا از یک مربی ایرانی استفاده خواهد نمود. به همین منظور عباس شیبک با هماهنگی فدراسیون ووشو 17 آبان ماه راهی این کشور خواهد شد.

شیبک قرار است به مدت سه هفته تمرینات تیم ملی ووشو سریلانکا را زیر نظر داشته باشد. وی از اعضای سابق تیم ملی، رئیس هیات ووشو سیستان و بلوچستان و مربی تیم جوانان ایران در رقابتهای قهرمانی 2019 آسیا می باشد.
بعد از موفقیت درخشان تیم ملی در مسابقات قهرمانی دنیا به نظر می رسد این اقبال متوجه ووشو ایران شده و مربیان با دانش ایرانی می توانند برای تدریس و انتقال دانش خود به کشورهای دیگر سفر نمایند و فدراسیون ووشو می بایست این شرایط را فراهم کند.
منبع: خبرگزاری مهرdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه