عالیشاه: از دقیقه یک به من ناسزا می گفتند
به گزارش مجله سرگرمی، از همان دقیقه یک بدترین ناسازها را به من گفتند و به ناموسم توهین کردند. چند بار سمت سکوها رفتم و دست روی قلبم گذاشتم تا بلکه به شعار های شان ادامه ندهند اما فایده ای نداشت.

به گزارش خبرنگاران ، همه از شوت امید عالیشاه جنجالی می گویند اما انگار توهین های تماشاگران تبریزی به او را کسی نشنیده که حالا این بازیکن با اشاره به آنها خودش را توجیه می نماید: جو بدی علیه من در استادیوم وجود داشت. از همان دقیقه یک بدترین ناسازها را به من گفتند و به ناموسم توهین کردند. چند بار سمت سکوها رفتم و دست روی قلبم گذاشتم تا بلکه به شعار های شان ادامه ندهند اما فایده ای نداشت. نمی دانم خانواده ام چه گناهی نموده اند که باید ناسزا بشنوند. فوتبال ارزش این چیزها را ندارد.
عالیشاه در ادامه صحبت هاش می گوید: من برای مردم آذربایجان احترام زیادی قائل هستم و اعتقادم این است افرادی که در استادیوم چنین الفاظی را به کار می برند، تماشاگرنما هستند. من خودم مدتی آنجا بازی می کردم و از مردم آذربایجان به جز خوبی چیزی ندیدم اما همان موقع که از تبریز برگشتم، یکسری ها خط دادند تا برخی افراد علیه من فحاشی نمایند که البته اهمیتی ندارد چون به نظرم الان دیگر همه چیز روشن است.
2 - 160
منبع: ایران ورزشیبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان