طعمی باورنکردنی

به گزارش مجله سرگرمی، خورشت هویج یکی از انواع خورشت های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام های خورشت هویج ترکی و خورشت هویج تبریزی هم شناخته می گردد.

طعمی باورنکردنی

مواد لازم برای تهیه خورشت هویج:

پیاز عظیم: 1 عدد

آلو خورشتی: 100 گرم

هویج یا زردک: 400 گرم

روغن مایع: به اندازه کافی

گوشت خورشتی: 400 گرم

زعفران دم نموده: به اندازه کافی

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای تهیه خورش هویج مجلسی ابتدا پیاز را پس از دریافت پوست و شستشو به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

2. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم گردد سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند ادامه دهید. در همین حین گوشت خورشتی را پس از شستشو به اندازه خورشتی (مانند خورشت قیمه) خرد کنید.

3. پس از خرد کردن گوشت آن را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن مواد را ادامه دهید تا زمانی که گوشت سرخ گردد و تغییر رنگ دهد. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد.

4. در مرحله بعدی باید هویج ها را آماده کنید. برای این منظور هویج ها را پس از شستشو پوست بگیرید و به شکل خلالی خیلی نازک به صورت یکدست و یک اندازه خرد کنید.

5. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید سپس هویج های خلالی را داخل روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر بیشتر هویج ها را تفت دهید خورش در خاتمه زیباتر خواهد شد ولی اینکار باعث می گردد خواص هویج ها از بین برود.

6. در ادامه آلوهای خورشتی را با دقت بشویید و پس از اینکه گوشت تقریبا پخت هویج و آلو خورشتی را به قابلمه خورش اضافه کنید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد.

7. 30 دقیقه مانده به خاتمه پخت خورش زعفران دم نموده را اضافه کنید. طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل مقداری آب لیمو ترش به آن اضافه کنید. در خاتمه اجازه دهید آب خورش کم گردد و روغن بیندازد سپس به همراه برنج سرو کنید.

8. برای تزیین خورش هویج می توانید از خلال پسته و زرشک بهره ببرید. برای این منظور مقداری زرشک و خلال پسته را در مقدار کمی روغن مایع تفت دهید تا کمی سرخ شوند سپس در زمان سرو برای تزیین خورش بهره ببرید.

منبع: ایرنا

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 146522

به "طعمی باورنکردنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طعمی باورنکردنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید