طرز تهیه 7 نوع غذا با گوشت بوقلمون (بدون بو و بسیار لذیذ)

به گزارش مجله سرگرمی، طرز تهیه انواع غذا با گوشت بوقلمون دارای قلقل های خاصی است تا بوی بد بوقلمون در حین پخت گرفته گردد. طبع گوشت بوقلمون برخلاف طبع گوشت مرغ، گرم و تر است. علاوه بر خواص عالی آن، غذاهای حاوی بوقلمون یک انتخاب فوق العاده برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها است.

طرز تهیه 7 نوع غذا با گوشت بوقلمون (بدون بو و بسیار لذیذ)

در این مقاله دستور تهیه انواع غذا با گوشت بوقلمون را به همراه فوت و فن های مهم و کاربردی آن مرور می کنیم.

در این مطلب می خوانید:

1. طرز تهیه باقالی پلو مجلسی با گوشت بوقلمون

2. طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت بوقلمون

3. دستور پخت بوقلمون بریان با چاشنی خاص

4. دستور تهیه سالاد بوقلمون مجلسی

5. طرز تهیه رول بوقلمون با طعمی فوق العاده

6. طرز تهیه برگر بوقلمون لذیذ و فوری

7. دستور پخت حلیم با گوشت بوقلمون

بهترین غذاها با گوشت بوقلمون

1. طرز تهیه باقالی پلو مجلسی با گوشت بوقلمون

مواد لازم برای باقالی پلو
گوشت بوقلمون (ترجیحا ران)400 گرم
برنج آبکش4 پیمانه
باقالی پخته شدهبه میزان دلخواه
پیاز نگینی خرد شده2 عدد
شویدبه میزان دلخواه
زعفران 1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
آب1 لیوان
هویج برای تزئیندلخواه

روش تهیه

  • پیاز را نگینی خرد نموده و در مقداری روغن تفت دهید.
  • گوشت بوقلمون را به پیاز سبک شده اضافه کنید، ادویه ها را نیز اضافه نموده و کمی دیگر تفت دهید.
  • درب ظرف را بگذارید تا گوشت آب انداخته و آب آن تبخیر گردد و دوباره به روغن بیافتد.
  • حالا یک لیوان آب به گوشت اضافه نموده و حدود 2 ساعت آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا پخته گردد.
  • حرارت را ملایم تر نموده و اجازه دهید آب گوشت تا حد زیادی تبخیر گردد. در آخر کار زعفران دم نموده روی برنج آن بریزید.
  • در این بین برنج را آماده نموده و به صورت لایه ای، شوید و باقالی را به ترتیب روی برنج می ریزیم و درب آن را تام دم کشیدن کامل می گذاریم.
  • هم چنین می توان گوشت بوقلمون را نیز در میان لایه های برنج قرار داد.

2. طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت بوقلمون

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج
گوشت بوقلمون700 گرم
آلو150 گرم
اسفناج500 گرم
پیاز2 عدد
تره200 گرم
سیر 1 حبه
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آب3 پیمانه
آبلیمو1 یا 2 قاشق غذا خوری
رب اناردلخواه
گردو ساییده شدهدلخواه
زعفران دم نموده1 قاشق غذا خوری

مراحل تهیه

  • پیازها را شسته و به صورت خلالی خرد کنید.
  • در یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ گردد. سپس یک عدد از پیازها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید.
  • پس از نرم شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه کنید.
  • گوشت بوقلمون خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تا زمان تغییر رنگ گوشت، آن را تفت دهید.
  • بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، 3 پیمانه آب را به آن اضافه نموده و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت به خوبی پخته گردد.
  • در همین فاصله، پیاز دیگر و سیر رنده شده را در تابه ای مناسب سرخ کنید.
  • حالا اسنفاج و تره ساطوری شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  • بعد از اینکه گوشت نیم پز شد، سبزیجات را به قابلمه اضافه نموده و اجازه دهید تا با حرارت ملایم روغن بیاندازد.
  • بعد از پخت کامل گوشت، نوبت به اضافه کردن نمک و فلفل می رسد.
  • آلوهای خیس خورده شده را 30 دقیقه قبل از سرو خورشت به آن اضافه کنید.
  • برای لذیذتر شدن خورشت، می توانید از آبلیمو بهره ببرید.
  • هم چنین می توانید برای عطر بهتر خورشت، از زعفران دم نموده در آخر کار بهره ببرید.
خورشت آلو اسفناج خوش طعم

3. دستور پخت بوقلمون بریان با چاشنی خاص

مواد لازم برای بوقلمون بریان
بوقلمون کامل1 عدد
لیمو ترش تازه2 عدد
سس پستو1/2 فنجان

طرز تهیه

  • فر را با دما 180 درجه روشن کنید.
  • رویِ سینی فر یک توری مناسب قرار دهید. بوقلمون را شسته و روی توری بگذارید.
  • پوست بوقلمون را به آرامی جدا کنید.
  • پوست لیموترش و سس پستو را با هم ترکیب نموده و با استفاده از یک فرچه بوقلمون را آغشته به این ترکیب کنید.
  • لیموترش را حلقوی برش داده و در شکاف هایی در گوشت بوقلمون قرار دهید.
  • بوقلمون را داخل فر گرم شده به مدت 3 الی 4 ساعت قرار دهید. (دمای 150 درجه سانتیگراد)
  • استفاده از فویل، باعث عدم برشتگی پوست بوقلمون خواهد شد.
بوقلمون بریان مجلسی خوشمزه

4. دستور تهیه سالاد بوقلمون مجلسی

مواد لازم برای سالاد بوقلمون
بوقلمون پخته و خرد شده2 فنجان
کشمش1/4 پیمانه
سیب خرد شده1 عدد
پیازچه خرد شده2 قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده2 قاشق غذا خوری
کرفس1 ساقه
پودر کارینصف قاشق چای خوری
ماست1/4 پیمانه
عسل1 و 1/2 قاشق غذا خوری
پودر زنجبیل1/4 قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
کاهودلخواه
گوجهدلخواه

طرز تهیه

  • بوقلمون پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید.
  • سیب را خرد نموده و آبلیمو را برای جلوگیری از تغییر رنگ، به آن اضافه کنید.
  • پودر کاری را در ظرفی مناسب روی حرارت تفت دهید.
  • سس سالاد بوقلمون را با ترکیب پودر زنجبیل، ماست، مایونز، پودر کاری، عسل، نمک و فلفل آماده کنید.
  • در ظرفی جداگانه، گوشت و سیب خرد شده، کشمش، پیازچه، کرفس، گشنیز، را با هم مخلوط کنید.
  • سس سالاد را به این ترکیب اضافه کنید.
  • برای تزئین این سالاد می توانید از برگ کاهو نیز بهره ببرید.

5. طرز تهیه رول بوقلمون با طعمی فوق العاده

مواد لازم برای تهیه رول بوقلمون
گوشت چرخ شده بوقلمون400 گرم
خمیر هزارلا500 گرم
زرده تخم مرغ4 عدد
پودر کارینصف قاشق چای خوری
جوز هندینصف قاشق چای خوری
آب سردبه میزان لازم
کره25 گرم
پیاز رنده شده کوچک1 عدد
آردبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی1 و 1/2 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 و 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
سبزیجات دلخواهبرای تزئین

روش تهیه

  • کره را در ظرفی روی حرارت آب کنید.
  • پیاز رنده شده را به آن اضافه نموده و پس از طلایی شدن، گوشت چرخ نموده بوقلمون را نیز به این ترکیب اضافه کنید.
  • رب گوجه فرنگی را به همراه پودر کاری و پودر جوز هندی به این ترکیب اضافه کنید.
  • کمی نمک و فلفل نیز به گوشت اضافه کنید.
  • بعد از اضافه کردن آب، کمی به مواد زمان دهید تا خوب پخته شوند و بعد شعله را خاموش کنید.
  • آب سرد و زرده های تخم مرغ را به خوبی مخلوط کنید.
  • روی یک سطح آرد پاشی شده، خمیر هزارلا را پهن کنید و به دو مستطیل برش دهید.
  • از مایع آماده شده وسط خمیر بریزید و به خوبی بپیچید؛ روی سطح خمیر برای طلایی شدن، از زرده تخم بزنید.
  • فر را روی درجه 180 قرار داده و روشن کنید.
  • خمیر آماده شده با مواد را به مدت 10 الی 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • مخلوط خمیر را از یخچال خارج کنید و در فر به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر به خوبی پخته گردد.
  • برای طلایی شدن سطح خمیر، گریل را به مدت 5 الی 10 دقیقه روشن کنید.
  • رول بوقلمون آماده سرو است.

6. طرز تهیه برگر بوقلمون لذیذ و فوری

مواد لازم برای برگر بوقلمون
گوشت چرخ نموده بوقلمون700 گرم
فلفل قرمز یا فلفل سبز تند1 عدد
پودر سوخارییک چهارم پیمانه
پنیر پیتزا60 گرم
سس مایونز2 قاشق غذا خوری
نان همبرگر4 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
سبزیجات مورد علاقهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
پیازدلخواه

مراحل تهیه

  • در یک ظرف نسبتا عظیم، گوشت، پنیز پیتزا، فلفل، پودر سوخاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط نموده و به خوبی ورز دهید.
  • مواد را به 4 قسمت تقسیم کنید و 4 برگر به ابعاد کف دست آماده کنید.
  • میانه برگر را با دست فشار دهید تا در هنگام پخت، پف نکند.
  • هر طرف برگر را به مدت 6 الی 8 دقیقه روی تابه کمی چرب شده قرار دهید تا خوب مغز پخت گردد.
  • اجازه دهید تا هر دو طرف برگر به خوبی برشته و پخته گردد.
  • برای خرد نشدن گوشت، بعد از برشته شدن کامل یک سمت، آن را برگردانید.

7. دستور پخت حلیم با گوشت بوقلمون

مواد لازم برای تهیه حلیم با گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون 1 کیلوگرم
گندم600 گرم
روغن2 قاشق سوپ خوری
دارچین1 قاشق سوپ خوری
شکربه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
نخود پوست گرفته شده200 گرم

طرز تهیه

  • نخود را جداگانه در ظرف آب روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته گردد. نخود را حداقل 24 ساعت قبل خیس نموده و آب آن را 3 الی 4 بار عوض کنید.
  • گوشت بوقلمون را نیز جداگانه بپزید.
  • در یک ظرف دیگر، گندم را به همراه نمک در مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید.
  • پس از جوشیدن آب، گندم ها را از صافی عبور دهید و به خوبی شیره آن را بگیرید.
  • نخود را بکوبید و گوشت را نیز ریش ریش نموده و به همراه گندم به خوبی مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر کره را آب نموده و و به آن دارچین اضافه کنید.
  • مواد را برای خوب ترکیب شدن، در مخلوط کن بریزید.
  • می توانید برای یکدست شدن مواد آن را دو بار از مخلوط کن رد کنید.
  • در نظر داشته باشید که برای جلوگیری از ته دریافت غذا، حتما باید از شعله پخش کن بهره ببرید.
  • برای سرو حلیم عجله نکنید و اجازه دهید تا به خوبی جا بیافتد.

سخن پایانی

گوشت بوقلمون یک انتخاب فوق العاده است. گوشتی که برخلاف انواع گوشت های قرمز ضرر چندانی برای بدن نداشته و می تواند برای تمامی گروه های سنی کاملا مناسب باشد.

نباید فراموش کنید که انگیزه پذیرای ایده ها و تجربیات شماست؛ پس نظرات و پیشنهادات خود را در پایان این صفحه با ما در میان بگذارید.

همچنین اگر به طبخ غذاهای گوشتی علاقه دارید، دستور پخت انواع غذا با گوشت شتر مرغ و غذاهای با گوشت چرخ نموده را نیز در انگیزه آموزش ببینید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 109894

به "طرز تهیه 7 نوع غذا با گوشت بوقلمون (بدون بو و بسیار لذیذ)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 7 نوع غذا با گوشت بوقلمون (بدون بو و بسیار لذیذ)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید