طرز تهیه کراکت مرغ به 4 روش رستورانی و لذیذ

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران | سرویس آشپزی - کراکت، یک غذای سوخاری و پرطرفدار است. کراکت از ﺧﻤﻴﺮ ﻧﺮمی ﻛﻪ از ﭼﺮخ ﻛﺮدن و ﻣﺨﻠﻮط ﻛﺮدن مواد مختلفی، چون مرغ، سیب زمینی، هویج، بادمجان، پنیر، تخم مرغ و ادویه های متنوع بدست می آید، درست می گردد. این غذا مانند انواع غذا با مرغ چرخ نموده، مثل و یا کتلت مرغ رژیمی در کنار انواع سس سرو می گردد. کراکت مرغ را می توان با گوشت مرغ چرخ نموده یا مرغ پخته و ریش ریش شده درست کرد و در تهیه آن از انواع پنیر مانند پنیر موزارلا استفاده کرد و یک غذای جدید را تجربه کرد. اگر به دنبال دستور پخت یک غذای سریع و خوشمزه هستید، در ادامه با ما باشید.

طرز تهیه کراکت مرغ به 4 روش رستورانی و لذیذ

برای دسترسی سریع به مطلب مورد نظرتان، از فهرست موضوعی زیر بهره ببرید.

  • کراکت چرخ نموده مرغ
  • کراکت ژامبون و مرغ
  • کراکت بادمجان و مرغ
  • کراکت برزیلی مرغ

کراکت مرغ چرخ نموده

مواد لازم
مرغ چرخ نموده (سینه و ران)500 گرم
پنیر موزرلا یا پیتزا100 گرم
هویج پخته نگینی خرد شده1 عدد
جعفری خرد شده1/3 پیمانه
آرد سوخاری2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
نمک و فلفل و ادویهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم

دستور تهیه

  • مرغ چرخ نموده را با نمک، فلفل و ادویه مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبنده گردد.
  • به اندازه یک گردو از مرغ برداشته و گرد کنید، وسط آن را باز نموده و مقداری هویج و جعفری و پنیر پیتزا قرار دهید، سپس دوباره با دقت آن را شکل دهید.
  • کراکت ها را در تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.
  • کراکت خوشمزه خود را همراه با نان، کاهو گوجه فرنگی سرو کنید.

نوش جان …

نکته: سرو این غذا در کنار سس کچاپ فوق العاده می گردد!

کراکت مرغ و ژامبون

مواد لازم
شیر100 میلی لیتر یا یک سوم لیوان
چوب دارچین1 عدد
پودر جوز هندی1/4 قاشق چای خوری
دانه فلفل سیاه2-3 عدد
سینه مرغ بدون استخوان250 گرم
پیاز2 عدد
روغنبه میزان لازم
ژامبون خرد شده250 گرم
آرد500 گرم
تخم مرغ2 عدد
پودر نان100 گرم

مراحل تهیه

  • شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  • سپس چوب دارچین، فلفل سیاه و جوز هندی را به آن اضافه کنید.
  • سینه مرغ را به شیر اضافه نموده و اجازه دهید حدود 10 دقیقه بر روی حرارت ملایم بپزد.
  • سینه مرغ را از شیر خارج نموده و خرد کنید. شیر را نیز صاف کنید و کنار بگذارید.
  • پیاز را در کمی روغن تفت دهید تا سبک گردد.
  • در این مرحله سینه مرغ، ژامبون خرد شده و آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • شیر را به مخلوط فوق اضافه کنید، نمک و فلفل را بیافزایید و مواد را روی حرارت ملایم هم زده تا به شکل خمیری یکدست درآیند.
  • حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خمیر کراکت خنک گردد.
  • حال مواد را با دست شکل دهید یا قالب بزنید.
  • کراکت ها را در تخم مرغ زده و پودر نان بغلطانید و سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
  • می توانید کراکت های خوشمزه خود را درون ظرف سرو بچینید و با سس تارتار میل کنید.

نوش جان …

کراکت مرغ و بادمجان

مواد لازم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده1/2 سینه
بادمجان4 عدد
جعفری ساطوری شده3-4 قاشق غذاخوری
سیب زمینی3 عدد
پنیر پارمزان رنده شده70 گرم
پنیر پیتزای رنده شده200 گرم
پودر سوخاری1 پیمانه
سیر له شده1 حبه
آرد سفید1/2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روش تهیه

  • سیب زمینی ها را پخته، پوست بگیرید و له کنید.
  • بادمجان ها را کباب کنید، پوست آن ها را بگیرید و له کنید.
  • سیب زمینی و بادمجان له شده را در کاسه ای بریزید، جعفری ساطوری، سیر له شده، پنیر پارمزان و پنیر پیتزای رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
  • تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل گردد.
  • از مایه کراکت به اندازه یک گردو بردارید و کف دست شکل دهید، سپس در آرد سفید و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.
  • کراکت ها را همراه با انواع پاستا یا نان سرو کنید.

کراکت مرغ برزیلی

مواد لازم
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
سیر له شده1 حبه
پیاز خرد شده1 عدد
مرغ پخته و ریش ریش شده2 پیمانه
پودر پاپریکا1/2 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای115 گرم
جعفری خرد شده3 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
کره1 قاشق غذاخوری
شیر2 پیمانه
عصاره مرغ الیت1/4 پیمانه
آرد2 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
پودر سوخاری1 پیمانه
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم

دستور تهیه

  • روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرا دهید تا گرم گردد.
  • سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.
  • مرغ ریش ریش، نمک و پودر پاپریکا را به تابه اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید، سپس حرارت را خاموش کنید.
  • اجازه دهید مواد خنک شوند، سپس آن ها را در کاسه ای بریزید، پنیر خامه ای و جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
  • کره را بر روی حرات ملایم ذوب کنید، سپس شیر و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید.
  • اجازه دهید مواد به جوش آیند، سپس آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خمیر درآیند.
  • خمیر را روی سطح کار قرار دهید و تا داغ است، ورز دهید تا کاملا صاف و یکنواخت گردد.
  • مقداری از خمیر (به اندازه یک گردو) بردارید و آن را گرد کنید، سپس کف دست صاف کنید و یک قاشق غذاخوری از مواد میانی را روی خمیر قرار دهید، خمیر را ببندید و دوباره آن را با دست گرد کنید.
  • تخم مرغ را در کاسه کوچکی بشکنید، کراکت ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
  • پس از سرخ شدن کراکت ها، روغن اضافی آن ها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بگیرید و کراکت ها در ظرف سرو بچینید.

سخن آخر

کراکت مرغ از جمله فست فود های پرطرفداری است که در طعم های مختلف می تواند گزینه مناسبی برای شام یا نهار باشد. امیدواریم این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. همچنین اگر برای وعده شام یا ناهار خود، از این سبک غذاها می پسندید، خواندن مقاله طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را نیز به شما پیشنهاد می کنیم. در صورت امتحان کردن دستورات، خرسند می شویم تجربیات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

مجله ستاره: مجله ستاره: اخبار و حواشی ستاره های سینما، فوتبال و استارتاپ ها

کتاب ارزان: کتاب ارزان: مجله کتابخوانی، بیاید آگاهتر باشیم

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 141504

به "طرز تهیه کراکت مرغ به 4 روش رستورانی و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کراکت مرغ به 4 روش رستورانی و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید