طرز تهیه کتلت ماهی

به گزارش مجله سرگرمی، کتلت ماهی یک غذای دریایی بسیار لذیذ و مغذی است که می تواند حتی افرادی که به خوردن ماهی علاقه ندارند را نیز مجذوب خود کند. این غذا با ترکیب ماهی، سیب زمینی، سبزیجات و ادویه های خوش طعم دارای طعمی فوق العاده است. در این متن، دستور پخت کامل و نکات مهم در تهیه این وعده غذایی نفیس ارائه شده است.

طرز تهیه کتلت ماهی

برای تهیه این غذا می توانید از ماهی قزل آلا و سالمون یا هر ماهی دیگری که تیغ ندارد بهره ببرید. برای تهیه کتلت ماهی، بوی ماهی در دو مرحله گرفته می گردد، بطوریکه هنگام میل این غذا باورتان نمی گردد، ماهی جزو مواد اولیه آن است. از این رو حتی برای افرادی که به غذاهای دریایی علاقه ندارند نیز گزینه مناسبی خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی

مواد مورد احتیاج برای تهیه کتلت ماهی به توضیح زیر است:

مواد لازم
ماهی فیله (بدون استخون)

350 گرم

سیب زمینی

350 گرم

شیر

1 لیوان

پیاز کوچک1 عدد
جعفری

15 شاخه

لیموترش1 عدد
آرد1 قاشق غذاخوری
سیر

4 حبه

نمکبه میزان لازم

چند نکته:

  • از لیموترش برای مزه دار کردن گوشت ماهی استفاده می کنیم، بنابراین بهتر است لیموترش تازه یا آب لیمو طبیعی بکار ببرید.
  • 4 حبه سیر خیلی کوچک یا 2 حبه سیر عظیم انتخاب کنید. توجه داشته باشید که بکار بردن سیر بیشتر، باعث غالب شدن مزه آن خواهد شد و غذای نهایی طعم مطلوب را نخواهد داشت.

طرز تهیه کتلت ماهی

  1. ابتدا باید فیله ماهی پخته گردد، برای این منظور از 1 لیوان شیری که داشتیم استفاده می کنیم. شیر را در قابلمه بریزید و ماهی را نیز درون آن قرار دهید. سپس 2 حبه از سیر ها و نصف پیازی که داشتید را به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را خیلی خرد نکنید تا در خاتمه بتوانید آنها را از ماهی جدا کنید. پس از آنکه ماهی کاملا پخته شد، آن را درون آبکش بریزید تا مابقی شیر به طور کامل از ماهی جدا گردد.

    نکته: در صورتیکه خیلی به بوی ماهی حساس هستید، می توانید در این مرحله 3 عدد برگ بو نیز به مواد اضافه کنید.

  2. پس از آنکه ماهی پخت و سیر، پیاز و برگ بو را از آن جدا کردید، ماهی را در غذاساز و یا با استفاده از گوشت کوب برقی یا گوشت کوب معمولی آنقدر هم بزنید تا یک دست گردد.
  3. اگر گوشت کوب برقی یا غذاساز بکار می برید، سیب زمینی ها را با رنده ریز، رنده کنید. اما اگر قصد دارید گوشت کوب بکار ببرید، سیب زمینی ها را با رنده درشت، رنده کنید.
  4. سیب زمینی را به ماهی اضافه کنید.
  5. اکنون نصف دیگر پیاز را رنده و به مواد اضافه نمایید.
  6. سپس آرد را به مواد بیفزایید.
  7. مقداری از جعفری، به طور مثال حدود 5 شاخه را خرد نمایید و به بقیه مواد اضافه کنید.
  8. در آخر هم نمک را به مواد اضافه نمایید و کاملا تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
  9. اکنون همانند کتلت گوشت، مقداری از مایع را بردارید و در کف دستتان فرم دهید.
  10. اکنون کتلت ها را در ماهیتابه ای که روغن آن گرم شده است، سرخ کنید.

در نهایت از مابقی جعفری ها برای تزیین غذا بهره ببرید و از یک وعده غذای دریایی خوشمزه لذت ببرید.

نکاتی برای طبخ بهتر کتلت ماهی

  • توجه داشته باشید که برگ بوها را خرد نکنید تا پس از آنکه ماهی پخته شد، بتوانید آنها را جدا کنید. تمام برگ بوها را از ماهی جدا کنید، زیرا در غیر این صورت باعث تلخی غیرقابل تحمل غذا خواهند شد.
  • لیموترش را به هیچ وجه به مخلوط ماهی و شیر اضافه نکنید، زیرا باعث بریدن شیر می گردد.
  • به هیچ وجه جعفری را درون غذاساز نریزید یا آن را با گوشت کوب نکوبید. اینکار باعث له شدن جعفری می گردد و عصاره آن در غذا پخش خواهد شد. درنتیجه طعم جعفری در غذای شما غالب خواهد شد.
  • حتما پس از پخته شدن ماهی آن را در آبکش بریزید تا شیر اضافه از گوشت جدا گردد. زیرا شیر باعث رقیق شدن مایع کتلت خواهد شد.
  • برای آنکه روغن کتلت ها گرفته گردد، کف یک ظرف را یک دستمال پارچه ای بیندازید و پس از سرخ شدن، کتلت ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته گردد و غذای سالمی را میل کنید.
  • می توانید ماهی را با آب نیز بپزید، اما پخت ماهی با شیر یاری می نماید تا بوی آن گرفته شده و طعم بهتری پیدا کند.
  • نگران وا رفتن کتلت ها نباشید. زیرا آردی که به مواد اضافه می کنید باعث می گردد که آنها بافتی یکپارچه پیدا نمایند و هنگام سرخ کردن وا نروند. همچنین اگر تجربه زیادی در طبخ کتلت ندارید، پس از رنده کردن پیاز، آب آن را بگیرید و سپس به مواد اضافه کنید. به این ترتیب کتلت ماهی در ماهیتابه وا نخواهد رفت.
  • برای بهبود طعم، از لیموترش تازه یا آب لیمو طبیعی استفاده کنید.
  • میزان سیر را به اندازه مناسب انتخاب کنید تا طعم غالب نشود.
  • برگ بو را خرد نکنید تا بعد از پخت بتوانید آن را از ماهی جدا کنید.
  • لیموترش را به هیچ وجه به مخلوط ماهی و شیر اضافه نکنید، زیرا باعث بریدن شیر می شود.
  • جعفری را درون غذاساز نریزید و یا با گوشت کوب نکوبید تا عصاره آن در غذا پخش نشود.
  • پس از پخت ماهی، آن را در آبکش بریزید تا شیر اضافی جدا شود.
  • برای گرفتن روغن اضافی کتلت ها، می توانید آنها را روی دستمال پارچه ای قرار دهید.
  • ماهی را با آب نیز می توان پخت، اما پخت با شیر به بهبود طعم کمک می کند.
  • آرد اضافه شده به مواد، از وا رفتن کتلت ها در هنگام سرخ کردن جلوگیری می کند.
  • اگر تجربه کافی ندارید، آب پیاز را بگیرید تا کتلت ها در ماهیتابه وا نروند.

سخن پایانی

طرز تهیه کتلت ماهی آسان است و در عین حال، مقوی نیز می باشد. در طبخ این غذا شیر، ماهی و سیب زمینی به کار رفته که مواد غذایی مغذی هستند. در صورتی که کتلت ماهی با نان میل گردد، یک وعده غذایی کامل و مقوی برای تمام افراد خانواده خواهد بود. کتلت ماهی به عنوان یک غذای مقوی و خوشمزه می تواند جایگزین مناسبی برای افرادی باشد که از خوردن ماهی امتناع می ورزند. با رعایت نکات ارائه شده در این متن، می توان این وعده غذایی را به صورت بسیار لذیذ و با بافت مناسب تهیه کرد و آن را به عنوان یک غذای سالم و مغذی در خانواده میل نمود.

persinablog.ir: پرسینا بلاگ: سیستم مدیریت محتوا پرسینا

koreandream.ir: رویای کره ای: مجله گردشگری و مسافرتی

انتشار: 29 فروردین 1403 بروزرسانی: 29 فروردین 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 129681

به "طرز تهیه کتلت ماهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت ماهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید