طرز تهیه چند مدل ادویه هندی
به گزارش مجله سرگرمی، هندوستان سرزمین ادویه هاست؛ سرزمین غذاهای معطر و البته تندی که برای خیلی از مسافران خارجی چشیدنشان آسان نیست. هندی ها صدها نوع ادویه برای غذاهای مختلف آماده می نمایند و در ادامه این مطلب، ما طرز تهیه 3 نوع ادویه هندی را با موادی که در ایران به آنها دسترسی دارید، به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه ادویه هندی گَرَم ماسالا
- زیره یک قاشق غذاخوری
- زنجبیل دارچین، جوز، فلفل، هل هر کدام یک قاشق مرباخوری
- میخک یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه ادویه هندی کاری
- خردل، دارچین، جوز از هر کدام یک قاشق مرباخوری
- تخم گشنیز، زیره، زردچوبه، سیاه دانه، زنجبیل از هر کدام یک قاشق غذاخوری
- میخک، هل، فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه ادویه هندی مَدرس
- دارچین، زنجبیل، ریشه جوز، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز، جوز، پوست جوز، رازیانه، هل سبز، هل سفید، زردچوبه از هر کدام یک قاشق چای خوری
- میخک نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه و فلفل قرمز از هر کدام نصف قاشق چای خوری
انتشار: 14 دی 1403
بروزرسانی: 14 دی 1403
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 164663
به "طرز تهیه چند مدل ادویه هندی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چند مدل ادویه هندی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید