طرز تهیه چند مدل ادویه هندی

به گزارش مجله سرگرمی، هندوستان سرزمین ادویه هاست؛ سرزمین غذاهای معطر و البته تندی که برای خیلی از مسافران خارجی چشیدنشان آسان نیست. هندی ها صدها نوع ادویه برای غذاهای مختلف آماده می نمایند و در ادامه این مطلب، ما طرز تهیه 3 نوع ادویه هندی را با موادی که در ایران به آنها دسترسی دارید، به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه چند مدل ادویه هندی

مواد لازم برای تهیه ادویه هندی گَرَم ماسالا

  • زیره یک قاشق غذاخوری
  • زنجبیل دارچین، جوز، فلفل، هل هر کدام یک قاشق مرباخوری
  • میخک یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه ادویه هندی کاری

  • خردل، دارچین، جوز از هر کدام یک قاشق مرباخوری
  • تخم گشنیز، زیره، زردچوبه، سیاه دانه، زنجبیل از هر کدام یک قاشق غذاخوری
  • میخک، هل، فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه ادویه هندی مَدرس

  • دارچین، زنجبیل، ریشه جوز، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز، جوز، پوست جوز، رازیانه، هل سبز، هل سفید، زردچوبه از هر کدام یک قاشق چای خوری
  • میخک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز از هر کدام نصف قاشق چای خوری
منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 دی 1403 بروزرسانی: 14 دی 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 164663

به "طرز تهیه چند مدل ادویه هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چند مدل ادویه هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید