طرز تهیه نرگسی خوشمزه و عالی

به گزارش مجله سرگرمی، نرگسی یکی از غذاهای رژیمی و مفید می باشد. که می توانید آن را در وعده غذایی خود بگنجانید. افرادی که اسفناج دوست دارند. عاشق این غذا می شوند.

طرز تهیه نرگسی خوشمزه و عالی

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته

مواد لازم:

اسفناج خام 300 گرم

پیاز عظیم 1 عدد

سیر2 حبه

تخم مرغ2 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه نرگسی اسفناج :

برای تهیه نرگسی اسفناج، ابتدا اسفناج ها را بشویید و آن ها را با چاقو به قطعات کوچکتر خرد کنید.

سپس اسفناج ها را داخل قابلمه ای بریزید و روی گاز قرار بدهید. در قابلمه را ببندید اجازه بدهید بپزند. لازم به اضافه کردن آب نیست، اسفناج ها آب می اندازند. پس 10-15 دقیقه می پزند.

در حین پخت اسفناج ها، پیازها را خرد کنید. اگر دوست دارید طعم پیاز را در حین پخت زیر دندان حس کنید، آن ها را خلالی خرد کنید و اگر اینگونه دوست ندارید آن ها را نگینی ریز خرد کنید. من ترجیح می دهم آن ها پیازها خلالی باشند. سپس آن ها را با کمی روغن تفت بدهید.

زمانی که رنگ پیازها کمی تغییر کرد سیرهای رنده شده یا له شده را اضافه کنید و با هم تفت بدهید تا سیر و پیازها طلایی شوند. مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

اسفناج های پخته شده را آبکش کنید تا آب آن خارج گردد. سپس آن ها را به پیازها اضافه کنید. اسفناج ها نباید آب داشته باشند، همه مواد را با هم تفت بدهید. مقداری نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید. مواد باید با هم به طور کامل مخلوط و یکدست شوند.

اگر آب انداخت اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده گردد. در خاتمه تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند. دقت کنید حرارت گاز باید کم باشد. نرگسی اسفناج را می توانید با نان یا برنج به همراه ماست میل کنید.

namasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 آبان 1400 بروزرسانی: 17 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 122318

به "طرز تهیه نرگسی خوشمزه و عالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نرگسی خوشمزه و عالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید