طرز تهیه موهیتو خیار به 2 روش
به گزارش مجله سرگرمی، روز های گرم تابستان آدم را وادار به تهیه نوشیدنی های خنک می کند. به جای درست کردن نوشیدنی های تکراری این بار به سراغ انواع موهیتو ها بروید، چرا که طعم و مزه بی نظیری دارند. امروزه موهیتو و دیگر آبمیوه های طبیعی در منو بیشتر رستوران ها و کافی شاپ ها دیده می شود. شما هم برای تهیه این نوشیدنی به مواد زیادی احتیاج ندارید و خیلی راحت می توانید آن را در منزل درست کنید. در این مقاله با طرز تهیه موهیتو خیار به دو روش آشنا خواهید شد.

1. طرز تهیه موهیتو خیار (روش اول)
مواد لازم (برای 4 نفر) | |
آبلیموی تازه | نصف فنجان |
برگ نعناع | یک و نیم فنجان |
آب | یک فنجان |
شکر | نصف فنجان |
خیار | 450 گرم (حدود دو عدد) |
زمان لازم برای آماده شدن موهیتو 15 دقیقه
دستور تهیه
- خیار را بشویید. سعی کنید از خیار با پوست نازک بهره ببرید. اگر پوست خیار ضخیم و نامناسب است حتما پوست آن را بگیرید.
- خیار را به قطعات کوچک تقسیم کنید و آن را همراه با برگ نعنا شسته شده، شکر، آبلیموی تازه و آب در مخلوط کن بریزید.
- مخلوط کن را با دور متوسط روشن کنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
- مواد درست شده را از صافی عبور دهید و عصاره رد شده از صافی را داخل لیوان مورد نظر برای سرو بریزید.
- چند تکه یخ در لیوان اضافه کنید و هم بزنید تا خنک شود.
- روی آن را با برگ نعنا و تکه های لیموترش یا خیار تزئین کنید.
موهیتو خیار شما آماده سرو است … نوش جان …
2. طرز تهیه موهیتو خیار (روش دوم)
مواد لازم (برای 4 نفر) | |
خیار | 5 حلقه |
دلستر ساده یا لیمو یا نعناع | 60 میلی لیتر |
برگ نعناع | 5 تا 10 عدد |
سودا | 120 میلی لیتر |
شربت ساده یا عسل | 1 قاشق چایخوری |
آب لیموترش | 1 قاشق چایخوری |
زمان لازم برای آماده شدن موهیتو 15 دقیقه
دستور تهیه
- خیار را بشویید، پوست بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
- خیار خرد شده، برگ نعنا شسته شده، آب لیمو ترش، عسل و دلستر را در مخلوط کن بریزید تا خرد و له شوند.
- سپس مواد حاصله را از یک صافی عبور دهید و مایع رد شده از صافی را در یک لیوان بریزید.
- لیوان را از یخ پر کنید.
- روی لیوان سودا بریزید و آرام هم بزنید.
- روی لیوان را با نعنا و خیار تزئین کنید.
موهیتو خیار شما آماده سرو است … نوش جان …
سخن آخر
موهیتو یک نوشیدنی خنک و خوشمزه است که به آن موخیتو هم می گویند. برخی مخترع این نوشیدنی را بردگان آفریقایی کارگر در مزارع نیشکر کوبا و برخی کاوشگران انگلیسی می دانند که به این منطقه سفر کرده بودند. در هر صورت وجود مزارع فراوان نیشکر و نعنا در منطقه کوبا عامل اصلی به وجود آمدن این نوشیدنی در این منطقه است. موهیتو در مناطق مختلف با دستور ها و میوه های مختلف تهیه می شود، ولی در همه آن ها نعنا و لیمو عضوی جدا نشدنی است. در این مطلب شما با طرز تهیه موهیتو خیار آشنا شدید. موهیتو خیار را درست کنید و از طعم بی نظیر آن بهره ببرید؛ می توانید به موهیتو خیار خود تخم شربتی هم اضافه کنید تا تابستانی تر شود. نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر مخاطبان انگیزه به اشتراک بگذارید.
منبع: مجله انگیزهبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان