طرز تهیه مربای کیوی خانگی
به گزارش مجله سرگرمی، جزء شیرینیجاتی هستند که اصولا یک نوع یا انواع گوناگون اون در هر خونه ای پیدا میشه و که میتونیم در وعده های متفاوت غذایی به خصوص وعده صبحانه سرو کنیم.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک
مواد لازم برای مربای کیوی
- کیوی 1 کیلو
- شکر 1 کیلو
- آب 1 و 1/2 پیمانه
- آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای کیوی
مرحله اول:
کیوی را پوست بگیرید و آن را به شکل حلقه ای یا هر شکلی که دوست دارید برش بزنید(برای اینکه له نگردد بهتر است از کیوی رسیده سفت برای مربای کیوی بهره ببرید)
مرحله دوم:
نیمی از شکر را لابه لا و روی شکر بریزید و اجازه دهید به مدت سه تا پنج ساعت در یخچال استراحت کند و آب بیاندازد (آب انداختن باعث می گردد از آب اضافی کمتری بهره ببرید و در نهایت مربای خانگی لذیذتری داشته باشید)
مرحله سوم:
پس از استراحت، کیوی را روی حرارت ملایم قرار دهید و آب و به جامانده شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربا به جوش آید.
(شکرک های دور ظرف را هرگز جدا و مخلوط مربا نکنید چرا که باعث شکرک زدن مربا در یخچال می گردد.)
مرحله چهارم:
25 تا 30 دقیقه زمان احتیاج است تا مربای کیوی قوام آمده و خوشمزه شما آماده گردد. پس از خاموش کردن شعله، آب لیمو را به مربا اضافه کنید. پس از آماده و خنک شدن مربای کیوی بهتر است آن را در ظرف شیشه ای در دار و استریل شده بریزید تا کپک نزند
نکات کلیدی تهیه مربای کیوی
- اگر می خواهید مارمالاد کیوی داشته باشید در انتهای کار مربا را میکس یا له کند و یا از کیوی نرم بهره ببرید.
- در صورت تمایل مقداری زعفران دم شده یا یک قطره رنگ خوراکی سبز به مربا بیافزایید تا رنگ آن تغییر کند.
- اگر دوست داشتید همراه لیمو، 1/8 قاشق چایخوری وانیل خالص به مربا اضافه کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.(مربای کیوی وانیلی برای استفاده در کیک و شیرینی بسیار مناسب است)
- برای امتحان قوام مربا، مقداری از شهد را داخل آب سرد بریزید اگر به سرعت در آب حل نشد نشانه قوام مناسب مربا است
منبع: جام جم آنلاینpariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری
ariyablog.ir: آریا بلاگ: آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان
hadiee.ir: مجله هدیه: از مسافرت تا ورزش از همه چیز و همه جا