طرز تهیه شیرینی صدفی با 2 دستور ساده و متفاوت

به گزارش مجله سرگرمی، شیرینی صدفی نوعی شیرینی با بافتی نرم و لذیذ است. تهیه و پخت این شیرینی بسیار راحت است. در این مقاله دو دستور متفاوت و بسیار عالی برای شیرینی صدفی را خواهید خواند.

طرز تهیه شیرینی صدفی با 2 دستور ساده و متفاوت

خبرنگاران | سرویس آشپزی - شیرینی صدفی که به آن گا ها مادلین هم می گویند یک کیک یا کوکی کوچک با بافت نرم و خوشمزه است. این شیرینی مناسب برای پذیرایی در عید نوروز است. شیرینی صدفی طرز تهیه راحتی دارد، ولی برای تهیه آن به قالب های صدفی نیاز است. در ادامه دو دستور خوب و متفاوت برای تهیه این شیرینی گفته شده است.

1 . طرز تهیه شیرینی صدفی

مواد لازم (برای حدود 20 عدد شیرینی)
کره نرم شده 1 پیمانه
شکردو سوم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیلیک و نیم قاشق چایخوری
آرددو و یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودریک دوم قاشق چایخوری
قالب صدفی شکل قابل تهیه از فروشگاه های لوازم قنادی

زمان لازم برای آماده سازی و پخت 3 ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا فر را روشن کنید و بر روی دمای 180 درجه بگذارید تا داغ گردد.
  • کره و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و به مدت 3 دقیقه با همزن بزنید تا به رنگ کرم در آید.
  • وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف الک کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
  • خمیر شیرینی آماده شد. خمیر را برای 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. (این کار به پف کردن شیرینی یاری قابل توجهی می نماید).
  • قالب های صدفی شکل را کمی چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید.
  • خمیر ها را داخل قالب های صدفی شکل قرار دهید و قالب را درون فر بگذارید. (توجه کنید که کمی از سر قالب را خالی بگذارید، چون این شیرینی در قالب پف می نماید.)
  • پس از 10 دقیقه به آن سر بزنید اگر خمیر به رنگ طلایی در آمده قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شوند سپس شیرینی ها را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
  • می توانید روی شیرینی ها را با پودرقند تزئین کنید.

2. طرز تهیه شیرینی صدفی (با شیر و عسل)

مواد لازم (برای حدود 25 عدد شیرینی)
آرد185 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو2 قاشق چای خوری (رنده شده)
وانیل1 قاشق چای خوری
شکر170 گرم
تخم مرغ3 عدد
شیر1/4 فنجان
عسل1/5 قاشق غذاخوری
کره آب شده14 قاشق غذاخوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت 3 ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا فر را روشن کنید و بر روی دمای 180 درجه بگذارید تا داغ گردد.
  • آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف الک کنید و پوست لیمو را به آن اضافه کنید.
  • در یک ظرف جدا شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خوب با همزن هم بزنید و بعد شیر، عسل و کره را اضافه کنید و مجددا با همزن هم بزنید.
  • مخلوط آرد و بیکینگ پودر را آهسته آهسته به ترکیب بالا اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید تا آرد ها حل شوند و یک خمیر یک دست درست گردد.
  • خمیر شیرینی آماده شد. خمیر را را برای 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. (این کار به پف کردن شیرینی یاری قابل توجهی می نماید.)
  • قالب های صدفی شکل را کمی چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید.
  • در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر شیرینی بریزید تا دو سوم قالب پر گردد. (توجه کنید که کمی از سر قالب را خالی بگذارید، چون این شیرینی در قالب پف می نماید.)
  • پس از پر کردن تمام قالب ها، آن را درون فر بگذارید.
  • پس از 10 الی 12 دقیقه به آن سر بزنید اگر خمیر به رنگ طلایی در آمده قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شوند.
  • سپس شیرینی ها را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن این شیرینی خوشمزه دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 148082

به "طرز تهیه شیرینی صدفی با 2 دستور ساده و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی صدفی با 2 دستور ساده و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید