طرز تهیه شیر پسته
به گزارش مجله سرگرمی، این نوشیدنی با گرداندن مقداری شیر تازه و میوه یا آب میوه در مخلوط کن برقی درست می گردد و گاهی کمی شکر یا بستنی هم به آن اضافه می نمایند. میوه مورد استفاده ممکن است یک رنگ یا چند رنگ باشد.باید توجه داشت که بیشتر میوه ها مقداری ترشی دارند و ترشی اگر به شیر گرم یا ولرم اضافه گردد، شیر را می برد. از این رو شیری که با میوه آمیخته می گردد باید قبلا سرد شده باشد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،شیر پسته نوعی نوشیدنی خنک و گوارا است که برای روزهای بلند تابستان می تواند یک میان وعده مغذی و خوشمزه باشد. با رعایت نکاتی مهم، این نوشیدنی غلیظ را می توان در خانه با بهترین کیفیت تهیه کرد. در این مطلب با طرز تهیه شیر پسته غلیظ خانگی خوشمزه با بستنی و بدون بستنی آشنا خواهید شد.
مواد لازم شیر پسته
شیر یخ زده | 1.5 پیمانه |
شیر سرد | 1/2 پیمانه |
مغز پسته | 1/2 پیمانه |
هل | 4 دانه |
گلاب | 2 قاشق مرباخوری |
ثعلب | 1/2 قاشق چایخوری |
شکر (عسل) | 4 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیر پسته
- مغز پسته را با تخم هل و 1/2 پیمانه شیر سرد در مخلوط کن بریزید و بگردانید تا خمیر گردد.
- اگر لازم بود با لیسک پلاستیکی خمیر پسته را از دیواره ظرف مخلوط کن بتراشید و دوباره بگردانید تا خمیر صاف گردد.
- شیر یخ زده را به پسته اضافه نموده و چند ثانیه بگردانید تا خوب مخلوط شوند.
- شکر (عسل)، پودر ثعلب و گلاب را اضافه نموده و به مدت چند ثانیه بگردانید.
- مخلوط حاصل را در یخچال قرار دهید تا سرد گردد، سپس در لیوان بریزید.
منبع: جام جم آنلاینسهند بلاگ: سهند بلاگ: با سهند بلاگ از وبسایت و وبلاگ رایگان بهره ببرید