طرز تهیه شامی جو پرک
به گزارش مجله سرگرمی، شامی جو پرک از شامی های متفاوت و از غذاهای نانی است که به راحتی تهیه می گردد.
شامی و کتلت به هر شکلی و با هر موادی که طبخ شوند در کنار سبزی خوردن، ترشی و خیارشور و گوجه فرنگی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای نانی محسوب می شوند. طرز تهیه شامی جو پرک به عنوان یک غذای محبوب برای ناهار و شام را در خبرنگاران بخوانید.
مواد لازم
- گوشت چرخ نموده 250 گرم
- جو پرک 1/2 پیمانه
- آب یا شیر 1/2 پیمانه
- سیب زمینی متوسط 3 عدد
- پیاز یک عدد
- سیر 2 حبه
- جعفری خردشده 6 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد گندم 4 قاشق غذا خوری
- پودر گشنیز به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه شامی جو پرک
- ابتدا جو پرک را در ظرفی ریخته شیر یا آب را روی آن بریزید و اجازه دهید بعد از مدتی نرم گردد.
- در ظرف دیگری سیب زمینی و پیاز را رنده ریز کنید و آب آنها را با دست بگیرید. سپس سیر را روی آن رنده کنید.
- گوشت چرخ نموده، جعفری، آرد، تخم مرغ و جو پرک که شیر یا آب اضافه آن را گرفته اید و تمام ادویه ها را به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و خوب ورز دهید تا با هم مخلوط و یکدست شوند.
- سپس در ماهیتابه مناسب روغن ریخته روی گاز قرار دهید وقتی روغن گرم شد از مایه شامی به اندازه یک تخم مرغ یا کمتر بردارید، با دست فرم دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید.
- می توانید شامی جو پرک را با سالاد، ترشی، سس و سبزیجات سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع کوکو و کتلت کوکو مرغ رشتی؛ کوکوی عروسی شمالی ها را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتاeuroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان
dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری
dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات
انتشار: 17 اردیبهشت 1401
بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 114675
به "طرز تهیه شامی جو پرک" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شامی جو پرک"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید