طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

به گزارش مجله سرگرمی، در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش خلال کرمانشاهی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

به گزارش ، امروز قصد داریم نحوه درست کردن خورش خلال کرمانشاهی، را به شما عزیزان آموزش دهیم.

گوشت راسته گوساله 300 گرم

پیاز درشت 1 عدد

خلال بادام

150 گرم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان

لیموعمانی 2 عدد

زرشک سیاه (زرشک معمولی) 3 قاشق غذاخوری

زعفران 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

برای تهیه خورش خلال بادام ابتدا خلال بادام را خیس کنید سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس گوشت راسته گوساله را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.

بعد از اینکه گوشت نرم شد خلال بادام را کمی تفت بدهید و به همراه لیموعمانی و زعفران آبکرده به گوشت اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن کمی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید به این غذا باید زرشک سیاه اضافه کنید اگر هم نداشتید از زرشک معمولی بهره ببرید.

حتما برای یکبار هم خورش خلال بادام را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به خصوص اگر از روغن کرمنشاهی بهره ببرید خورش خلالتان اورجینال خواهد شد.

منبع: بیتوته

nagh.ir: ناق | مجله گردشگری و مسافرتی ناق

huli.ir: هولی | مجله فناوری و تکنولوژی های مدرن

inman.ir: اینمن | مجله ایمنی صنعتی، اخبار و مقالات صنایع

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 79378

به "طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید