طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی
به گزارش مجله سرگرمی، در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش خلال کرمانشاهی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش ، امروز قصد داریم نحوه درست کردن خورش خلال کرمانشاهی، را به شما عزیزان آموزش دهیم.
گوشت راسته گوساله 300 گرم
پیاز درشت 1 عدد
خلال بادام
150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان
لیموعمانی 2 عدد
زرشک سیاه (زرشک معمولی) 3 قاشق غذاخوری
زعفران 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
برای تهیه خورش خلال بادام ابتدا خلال بادام را خیس کنید سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس گوشت راسته گوساله را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.
بعد از اینکه گوشت نرم شد خلال بادام را کمی تفت بدهید و به همراه لیموعمانی و زعفران آبکرده به گوشت اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن کمی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید به این غذا باید زرشک سیاه اضافه کنید اگر هم نداشتید از زرشک معمولی بهره ببرید.
حتما برای یکبار هم خورش خلال بادام را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به خصوص اگر از روغن کرمنشاهی بهره ببرید خورش خلالتان اورجینال خواهد شد.
منبع: بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانnagh.ir: ناق | مجله گردشگری و مسافرتی ناق
huli.ir: هولی | مجله فناوری و تکنولوژی های مدرن
inman.ir: اینمن | مجله ایمنی صنعتی، اخبار و مقالات صنایع