طرز تهیه تسو؛ غذای چینی خوشمزه با گل کلم

به گزارش مجله سرگرمی، تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.

طرز تهیه تسو؛ غذای چینی خوشمزه با گل کلم

مواد لازم برای تسو :

گل کلم عظیم نصف عدد
آرد¾ پیمانه
شیر ¾ پیمانه
پودر نان سوخاری1 پیمانه
پودر فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک دریا1 قاشق چایخوری

طرز تهیه تسو:

فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف عظیمی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.

گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.

گل کلم ها را داخل مخلوط بریزید

سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.

گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید

گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد گردد.

گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد گردد

مواد لازم برای سس تسو :

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر ریز ریز شده 3 قاشق غذاخوری
زنجبیل ریز ریز شده 1 قاشق غذاخوری
آرد1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1/3 پیمانه
سس سویا1/3 پیمانه
سرکه1/3 پیمانه
عصاره سبزیجات½ پیمانه
رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده1 و ½ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس تسو

طرز تهیه سس تسو :

ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت بدهید.

رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت بدهید.

آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر بهره ببرید.

سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.

7 الی 10 دقیقه مواد سس را بجوشانید.

سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 6 اردیبهشت 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 138804

به "طرز تهیه تسو؛ غذای چینی خوشمزه با گل کلم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تسو؛ غذای چینی خوشمزه با گل کلم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید