طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی

به گزارش مجله سرگرمی، تارت کشک بادمجان نوعی پیش غذای تهیه شده از خمیر تارت است که با بادمجان پر می گردد. این تارت به شکل های متنوعی قابل طبخ است و می تواند زینت بخش سفره مجالس باشد.

طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - تارت کشک بادمجان از جمله انواع تارت بسیار خوشمزه است که در مجالس به عنوان پیش غذا سرو می گردد، همچنین می تواند به عنوان یک میان وعده دلچسب مورد استفاده قرار گیرد. خمیر این تارت با آرد، شیر، تخم مرغ، روغن و کره درست می گردد و طعم دهنده های آن نمک، فلفل و پودر سیر هستند. این خمیر پس از قالب خوردن و پخته شدن با کشک بادمجان پر شده و به شکل های زیبایی تزیین می گردد.

طرز تهیه تارت کشک بادمجان

مواد لازم
آرد2 پیمانه
کره100 گرم
تخم مرغ1 عدد
شیر4 قاشق غذاخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  • کره را از یخچال خارج و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
  • آرد را به کره اضافه نموده و با دست مخلوط کنید تا آرد و کره کاملا مخلوط شده و به شکل خرده های بیسکوییت درآیند.
  • مخلوط آرد و کره را در غذاساز بریزید، تخم مرغ، شیر و روغن را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر یکدستی آیند.
  • در پایان نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. خمیر حاصل را زیاد ورز ندهید، زیرا باعث سفت شدن خمیر می گردد.
  • روی ظرف حاوی خمیر را سلفون کشیده و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  • فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • قالب تارت را کمی چرب کنید. خمیر را از یخچال خارج نموده، آن را در قالب تارت قرار داده، سپس خمیر را باز کنید و با دست فرم دهید.
  • قالب تارت را به مدت 15-10 دقیقه در فری که از قبل گرم نموده اید، قرار دهید تا زیر تارت ها طلایی گردد.
  • سپس فر را خاموش نموده و تاخنک شدن تارت ها، آن ها را از قالب خارج نکنید.

طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم
بادمجان4 عدد
پیاز عظیم1 عدد
سیر2 حبه
نعنا داغ1 قاشق غذاخوری
کشک3 قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • بادمجان ها را شسته، پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش بزنید.
  • روی بادمجان ها کمی نمک بپاشید و نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته گردد، سپس با آب سرد بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند.
  • سینی فر را کمی چرب کنید و بادمجان ها را در آن بچینید، روی بادمجان ها مقداری روغن اسپری نموده و سینی را به مدت 40 دقیقه در فر 160 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بادمجان ها طلایی شوند.
  • پیاز را خرد نموده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی گردد، سپس سیر را به آن اضافه نموده و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  • کمی نمک و زردچوبه اضافه نموده و هم بزنید، سپس بادمجان سرخ شده را اضافه کنید.
  • حدود 1 فنجان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید بادمجان ها روی حرارت ملایم پخته و نرم شوند.
  • پس از اینکه آب آن کشیده شد، کشک را اضافه نموده و فرصت دهید 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد.
  • در پایان نعنا داغ را اضافه نموده و حرارت را خاموش کنید.
  • کشک بادمجان را بکوبید و اجازه دهید خنک گردد.
  • پس از خنک شدن تارت ها، آن ها را از قالب خارج نموده و با کشک بادمجان پر کنید.
  • روی تارت کشک بادمجان را به سلیقه خود با محلول زعفران، گردوی خرد شده، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید.

دو نکته مهم در تهیه تارت کشک و بادمجان

  • همه مواد مورد احتیاج برای تهیه خمیر تارت را همان موقع استفاده از یخچال خارج کنید. احتیاجی نیست مواد از قبل به دمای محیط برسند و بهتر است سرد باشند.
  • برای سرخ کردن بادمجان از روغن کمی بهره ببرید تا چربی زیاد بادمجان باعث خیس شدن تارت نگردد.

تارت در واقع نوعی خمیر باز است که از مواد مختلفی پر می گردد. مواد پرکننده خمیر تارت یا مواد شیرینی مانند شکلات و انواع میوه هستند و یا مواد غیر شیرینی نظیر مواد گوشتی و لبنیات برای پر کردن آن مورد استفاده قرار می گیرد. در خمیر تارت نیز بسته به اینکه مواد پرکننده آن شیرین یا شور باشند از شکر یا نمک استفاده می گردد. تفاوت اصلی خمیر کیک و تارت در پف کردن آن است؛ خمیر تارت بدون پف بوده در حالی که پف کردن از خصوصیات ضروری خمیر کیک است.

به نظر شما آیا تارت کشک و بادمجان طعم و مزه دلپذیری دارد؟ نظرات خود را در پایانی این صفحه در قسمت ارسال نظر با ما و سایر مخاطبان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

persinablog.ir: پرسینا بلاگ: سیستم مدیریت محتوا پرسینا

koreandream.ir: رویای کره ای: مجله گردشگری و مسافرتی

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 148129

به "طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید