طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، بستنی زغالی یکی از عجیب ترین خوراکی ها در دنیا بوده که اخیرا توجه بسیاری از افراد را به خود جلب نموده و رنگ آن ناشی از کربن سیاه گیاهی است. این ماده از گیاهان سوخته ای حاصل می گردد که کربن فعال یا شارکول فعال ایجاد می نمایند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره ،بستنی زغالی علاوه بر داشتن طعم زغال، دارای طعم مطبوعی از وانیل و خامه است و خواص و مضراتی دارد که در این مقاله به آن پرداخته خواهد شد.
مواد لازم بستنی ذغالی
کربن بلک یا زغال فعال خوراکی | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 140 گرم |
عصاره وانیل | 1 قاشق چای خوری |
خامه زده شده | 7-8 لیوان |
طرز تهیه بستنی ذغالی
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی هم بزنید.
- سپس شکر و وانیل را به آن اضافه نموده و به هم زدن مواد ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار شوند.
- خامه را در ظرف دیگری ریخته و با همزن هم بزنید، سپس خامه زده شده را به مخلوط فوق افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد یکدست شوند.
- کربن بلک یا زغال فعال را در چند مرحله به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- مواد را در ظرف درداری ریخته و تقریبا 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا بستنی جذاب زغالی شما آماده سرو گردد.
منبع: جام جم آنلاینلیتن: لیتن | مجله گردشگری، سفر به دور دنیا در 80 روز
گردشیا: گردشیا | مجله گردشگری و مسافرتی، سفر به دور دنیا
مسافرت رو: مسافرت رو | مجله گردشگری و مسافرتی به همه جای دنیا
انتشار: 18 مرداد 1400
بروزرسانی: 18 مرداد 1400
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 117149
به "طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید