طرز تهیه براونی کدو حلوایی
به گزارش مجله سرگرمی، بروانی کدو حلوایی در دسته ماربلد بروانیز یا کیک میوه ای قرار گرفته است که معمولا در ساختار آن از چیپس شکلات یا پودر کاکائو استفاده می شود.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - مدت زمان تهیه بروانی کدو حلوایی حدود 20 دقیقه و با احتساب 40 دقیقه زمان پخت کیک در مجموع یک ساعت می باشد. جهت آشنایی با طرز تهیه رولت کدو حلوایی به بخش شیرینی ها در آَشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.
خوب است بدانید که در دستورهایی که از پودر کاکائو در آن استفاده می شود معمولا کمی نمک مشاهد می شود. دلیل استفاده از نمک به همراه پودر کاکائو این است که استفاده از نمک باعث خواهد شد طعم کاکائو به خوبی احساس شود و کاکائو عطر خود را در شیرینی آزاد کند.
دارچین، میخک و جوز هندی سه چاشنی هستند که با کدو حلوایی بیشترین هماهنگی را دارند. در صورت در دسترس نبودن جوز و میخک برای تهیه بروانی کدو حلوایی می توانید از دارچین به تنهایی استفاده کنید.
توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد از جوز هندی موجب ایجاد مسمومیت خواهد شد لذا در مصرف این چاشنی جوانت احتیاط را رعایت فرمایید.
مواد لازم جهت تهیه بروانی کدو حلوایی
آرد | 3/4 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/8 قاشق چایخوری |
کره ذوب شده | 3/4 پیمانه |
شکر | 1 و 1/2 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 1/4 پیمانه |
چیپس شکلات | 1/2 پیمانه |
پوره کدو حلوایی | 1/2 پیمانه |
گردو خرد شده | 1/2 پیمانه |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
میخک | 1/8 قاشق چایخوری |
جوز هندی | 1/8 قاشق چایخوری |
طرز تهیه براونی کدو حلوایی
- فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- در ظرف نسبتا گودی کره ذوب شده، شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و به کمک همزن برقی بزنید.
- تخم مرغ ها را با فاصله یک دقیقه به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به خوبی ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
- در این مرحله مایه بروانی را به دو قسمت تقسیم کنید.
- به یک قسمت پودر کاکائو الک شده، نمک و چیپس شکلات را اضافه کنید.
- به قسمت دیگر پوره کدو حلوایی، دارچین، جوز هندی، میخک و گردو خرد شده را اضافه کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه پوره کدو حلوایی به بخش مرباها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.
- کف قالب مربعی خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و به کمک اسپری روغن جداکننده و یا قلم مو آغشته به روغن، کف قالب را چرب کنید.
- مقدار 1/2 پیمانه از مایه کدو حلوایی را کف قالب پخش کنید. سپس 1/2 پیمانه از مایه شکلاتی و به همین منوال تا پایان ادامه دهید. لایه آخر را از مایه حاوی کدو حلوایی ریخته و در نهایت به کمک یک چاقو و یا سیخ کباب حسینی مواد را به صورت ابر و بادی ترکیب کنید.
- قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- اجازه دهید بروانی کدو حلوایی در قالب خود خنک شود و در نهایت به صورت مربعی برش بزنید.
منبع: setare.comcanadaro.ir: تور کانادا: مجله گردشگری و مسافرتی تور کانادا، ویزای کانادا
indiaro.ir: تور هند ارزان قیمت indiaro | تور بمبئی، گوا، آگرا، جیپور، تور مثلث طلایی، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان