طرز تهیه بادمجان شکم پر مرحله به مرحله

به گزارش مجله سرگرمی، غذاهای زیادی رو میشه با بادمجون درست کرد که هر کدوم مواد غذایی مختلف و طعم های مختلفی دارن. اما گاهی با ترکیب های یکسان از مواد غذایی هم میشه خوراک های خوش طعم با ظاهرو مزه متفاوت درست کرد

طرز تهیه بادمجان شکم پر مرحله به مرحله

به گزارش خبرنگاران به نقل از دونفره

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر

4 الی 5 عدد بادمجان

200 گرم گوشت چرخ نموده

2 عدد پیاز

3 عدد گوجه فرنگی

3 قاشق غذاخوری رب گوجه

2 قاشق مرباخوری ترخون خشک شده (میتونین به جای ترخون از هر سبزی خشک یا تازه دیگه ای که مورد علاقتونه استفاده کنین)

آبغوره به مقدار لازم

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه بادمجان شکم پر

ابتدا بادمجون ها رو پوست کنده و روی هر کدوم یه برش طولی با چاقو ایجاد میکنیم که نباید عمیق باشه این برش برای اینه که وقتی بادمجون ها سرخ شدن بتویم مواد رو داخلشون بذاریم. حالا روی بادمجون ها نمک میپاشیم میذاریم برای نیم ساعت الی سه رب بمونن تا تلخیشون بره

برای درست کردن سس و مایه داخل بادمجون ابتدا 2 عدد پیاز رو رنده یا خورد نموده و سرخ میکنیم. وقتی پیاز طلایی شد بهش زرچوبه اضافه نموده و رب گوجه فرنگی رو هم داخلش میریزیم و رب رو با پیاز تفت میدیم تا رب سرخ بشه و مزه خامیش بره. حالا نصف مخلوط رب و پیاز رو از ماهیتابه در میاریم و برای درست کردن سس کنار گذاشته و گوشت چرخ نموده رو به بقیه مخلوط اضافه میکنیم.

به گوشت فلفل و نمک اضافه نموده و با مخلوط رب و پیاز تفت میدیم تا سرخ بشه و در نهایت بهش نصفی از کل مقدار ترخون رو اضافه نموده باز یکم تفتشون میدیم. حالا مایه داخل بادمجون حاضر شده و باید سس رو درست کنیم

برای تهیه سس ابتدا گوجه فرنگیارو چهار قاچ نموده و داخل غذا ساز میریزیم تا پوره بشن بعد پوره گوجه و 1/2 لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته و مابقی پیاز و رب سرخ شده رو هم اضافه میکنیم.

مواد سس رو با هم مخلوط نموده میذاریم تا جوش بیاد و کمی غلیظ بشه بهش نمک، فلفل و مابقی ترخون رو اضافه نموده و مخلوط میکنیم حالا سسمون آماده اس، زیر شعله رو خاموش نموده کناری میذاریم.

.

بادمجون ها که تلخیشون رفته رو خشک نموده و سرخ میکنیم.

با مایه گوشت داخل بادمجون های سرخ شده رو پر میکینم.

در نهایت بادمجون های شکم پر رو داخل سس گذاشته و بهشون حرارت میدیم تا سس کاملا قوام بیاد و مزه ها به خورد هم برن.

حالا بادمجون شکم پرمون آماده اس و میتونیم با برنج یا نون سروش کنیم.

نوش جان

parisro.ir: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز، زمستان، نوروز، بهار تابستان فرانسه

umeblog.ir: یومی بلاگ: آرشیو خبری و مقالات متنوع وب

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 123449

به "طرز تهیه بادمجان شکم پر مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان شکم پر مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید