طرح همیار گردشگر در استان گلستان اجرا می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، طرح همیار گردشگر با استفاده از توانمندی های دانش آموزان برای هدایت گردشگران در معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی استان گلستان اجرا می گردد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، ابراهیم کریمی مدیرکل میراث فرهنگی استان امروز سه شنبه 24 مهر 97 با اعلام این خبر اضافه نمود: به منظور توانمند سازی دانش آموزان در معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی و بر اساس تفاهم نامه مابین وزارت آموزش و پرورش و سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری طرح همیاران گردشگر با بهره گیری از ظرفیت های دانش آموزان در گلستان اجرا می گردد.
او ادامه داد: به همین دلیل جلساتی مشترک با اداره کل آموزش و پرورش برگزار گردید و و در دومین جلسه که روز گذشته 23 مهر 97 برگزار گردید؛ اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری آمادگی خود را در مورد آموزش 300 نفر از دانش آموزان شهرستان گرگان طی سه ماه آینده و سایر شهرستان ها در شش ماه آینده گفت.
کریمی گفت: دانش آموزان می توانند پیروز ترین راهنماها در معرفی جاذبه های طبیعی و بناهای تاریخی باشند و استفاده از این ظرفیت غنی برای هدایت گردشگران در بناها و محوطه های تاریخی می تواند به تحول آینده گردشگری استان گلستان منجر گردد.
او آموزش، اشاعه و گسترش فرهنگ گردشگری مسئولانه بین دانش آموزان، کوشش برای استفاده بهینه از ظرفیت های مردمی در توسعه گردشگری، آشنا کردن نسل جوان و نوجوان با آثار تاریخی و فرهنگی و تمدن غنی اسلامی - ایرانی، افزایش سطح آگاهی دانش آموزان نسبت به مسائل گردشگری، کوشش همگانی برای ایجاد نشاط بین دانش آموزان و تربیت نسلی مسئولیت پذیر و مشارکت جو در امر گردشگری را از اهداف این طرح برشمرد.
کریمی اضافه نمود: امیدواریم در سرانجام این طرح، دانش آموزان نسبت به انتقال اندوخته های علمی خود جهت معرفی جاذبه های گردشگری اعم از طبیعی، تاریخی و فرهنگی استان گلستان برای حفظ پیشینه تمدنی این استان در جامعه کوشش نمایند.
طرح همیار گردشگر مطابق تفاهم نامه امضا شده میان سازمان و وزارت آموزش و پرورش به منظور فرهنگ سازی و عملیاتی نمودن پاسداشت میراث ارزشمند فرهنگی، مذهبی، طبیعی و تاریخی و نیز افزایش سطح دانش آموزان و خانواده ها در زمینه سفر و همچنین حفاظت از آثار تاریخی، جاذبه های طبیعی و گردشگری به امضا معاون گردشگری سازمان و معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش رسید و به همین منظور در استان گلستان نیز در حال انجام شدن است.
در این شیوه نامه مشخصه هایی از جمله شناخت و حفظ میراث، شناساندن انواع میراث، تاثیرگذاری بومی و محلی برای گردشگری مسئولانه و میزبانی گردشگران داخلی و خارجی (گردشگرپذیری) به منظور دستیابی به اهداف مذکور طراحی شده است.
گستره این طرح، دوره های تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم دختر و پسر (7 الی 17 سال) با موضوع ادارات کل آموزش و پرورش استان، شهرستان، اردوگاه ها و کانون های فرهنگی تربیتی را شامل خواهد شد.
منبع: میراث آریاbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما