ضرورت سرمایه گذاری خارجی در صنعت گردشگری قم
به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم بر ضرورت استفاده از سرمایه گذاران خارجی در صنعت گردشگری استان تأکید کرد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم، حمید یزدانی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که به ریاست بهرام سرمست استاندار برگزار شد، اظهار کرد: باوجود شیوع بیماری کرونا و تعطیلی موقت گردشگری، اما آینده روشنی برای این صنعت پیش بینی می شود.
او به لزوم استفاده از ظرفیت و پتانسیل سرمایه گذاری اتباع خارجی مستقر در استان شرح داد و گفت: ترغیب سرمایه گذاران خارجی موجود در استان به تکمیل طرح های نیمه تمام و یا ایجاد طرح های جدید از برنامه های اقتصاد مقاومتی در حوزه گردشگری است.
او با اشاره به تدوین موافقت نامه و معاهدات در قالب خواهرخواندگی استان های کشورهای هدف، بیان نمود: شرکت در نمایشگاه های بین المللی و بازاریابی با همکاری بخش خصوصی استان موجب رونق و تقویت صنعت گردشگری خواهد شد.
منبع: میراث آریااکسپرس بلاگ: اکسپرس بلاگ | بهترین نرم افزار مدیریت محتوا با بالاترین سرعت و راحتترین کاربری
راوه بلاگ: راوه بلاگ | با مجله صنعتی راوه همراه باشید.