ضرورت توجه به رشته های بین رشته ای
به گزارش مجله سرگرمی، رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری گفت: هنوز تمام رشته ها درگیر رشته های بین رشته ای نشده اند. در حالی که این مسئله ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، جمیله علم الهدی رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری در دومین کنفرانس بین المللی پژوهش در نوآوری و فناوری که صبح امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید، گفت: هنوز تمام رشته ها درگیر رشته های بین رشته ای نشده اند در حالی که پرداختن به این مسئله اهمیت دارد.
وی اضافه کرد: ما در معرض یک تمدن و صنعت پیشرفته ای هستیم و تکنولوژی که دارای فرهنگ و تمدن است وارد کشور شده است، ما علم را از معنویت جدا نموده ایم و علم را به دانشگاه و معنویت را به اماکن مذهبی سپرده ایم. در حالی که این تفکیک ریشه بسیاری از مسائل ماست.
رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری ادامه داد: تقریبا فرهنگ تجاری بازار در دانشگاه نفوذ نموده و افرادی که امروز از دانشگاه های ما فارغ التحصیل می شوند یا در صنایع هستند دست های قوی، چشم های تیز و گوش های تیزی دارند و دارای مغزهای بزرگی هستند اما عواطف در آنها کمتر دیده می گردد. ما بین عقلانیت و معنویت تفکیک کردیم.
منبع: خبرگزاری فارسfacloob.ir: کلوب فارسی | دورهمی خبری و تحلیلی