صدور 11 هزار سند مالکیت روستایی در جیرفت

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران: رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان جیرفت گفت: برای بافت مسکونی 70 روستای جیرفت 11 هزار و 24 سند مالکیت صادر و تسلیم شده است.

صدور 11 هزار سند مالکیت روستایی در جیرفت

به گزارش خبرنگاران از جیرفت، جواد فاریابی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در این شهرستان با تبریک ایام الله دهه فجر اظهارکرد: به برکت انقلاب اسلامی در زمینه صدور سند املاک حرکت بزرگی انجام گرفته است.

وی اضافه نمود: در راستای برنامه توسعه سوم و چهارم مالی دولت برای بافت مسکونی 70 روستا 11 هزار و 24 سند مالکیت صادر و تسلیم شده است.

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان جیرفت توضیح داد: این عمل از مهاجرت روستائیان جلوگیری، مالکیت روستائیان را تثبیت و در زمینه فعالیت مالی به آن ها یاری بزرگی نموده است.

فاریابی بیان نمود: در راستای اجرای مواد 147 و 148 اصلاحی قانون ثبت نیز تعداد 25 هزار تقاضا در سال های گذشته پذیرفته شده که از این تعداد 13 هزار و 636 فقره منجر به صدور سند مالکیت شده است.

وی با اشاره به اینکه در راستای اجرای قانون معین تکلیف شرایط ثبتی اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی تعداد 8 هزار تقاضا واصل شده است، بیان کرد: از این تعداد حدود یک هزار فقره رسیدگی و منجر به صدور رأی شده یا در دست اقدام است.

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان جیرفت اعلام کرد: 14 هزار و 718 معامله نیز طی سه ماه اخیر در دفاتر اسناد رسمی این شهرستان اجرا شده است.

انتهای پیغام، ب

8sharj.ir: تور رم: گردش در اروپای باستانی

parisro.ir: تور پاریس: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه

منبع: تسنیم
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 87400

به "صدور 11 هزار سند مالکیت روستایی در جیرفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صدور 11 هزار سند مالکیت روستایی در جیرفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید