سقوط آزاد قیمت زرشک از 80 به 30 هزار تومان

به گزارش مجله سرگرمی، مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان جنوبی گفت: از پارسال و با شیوع کرونا، قیمت زرشک از کیلویی 80 هزار تومان به 30 هزار تومان کاهش یافته است.

سقوط آزاد قیمت زرشک از 80 به 30 هزار تومان

ضیائیان احمدی مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار از ، گفت: 95 درصد زرشک دنیا در خراسان جنوبی تولید می شود که می تواند فرصت ها و محدودیت هایی را برای استان ایجاد کند.

او افزود: انحصاری بودن تولید زرشک در خراسان جنوبی سبب می شود تا این امر مانند شمشیری 2 لبه عمل کند و این انحصار در نوع نگاه کشور به این محصول موثر است.

ضیائیان احمدی با اشاره به این که زرشک در اولویت دوم و سوم خرید مردم واقع شده است بیان نمود: کاهش مصرف زرشک در بین مردم و از دست رفتن بسیاری از بازار ها از پارسال سبب شد تا قیمت این محصول از کیلویی 80 هزار تومان به قیمت هر کیلو 30 هزار تومان کاهش یابد.

مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان جنوبی با اشاره به این که آمار دقیقی از اندازه زرشک موجود در بارگاه ها در دست نیست، نام کرد: یکی از اقدامات خوبی که برای فروش زرشک اجرا شده است، اختصاص 5 غرفه فروش در تهران و در یکی از نمایشگاه ها است.

س

bebop.ir: بیباپ: مجله هنر موسیقی

kalarena.ir: مجله کالارنا: نقد و بررسی کالاهای دیجیتالی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 156370

به "سقوط آزاد قیمت زرشک از 80 به 30 هزار تومان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سقوط آزاد قیمت زرشک از 80 به 30 هزار تومان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید