سفارت هلند و دریافت ویزای این کشور

چگونه وقت سفارت هلند بگیریم؟ برای دریافت ویزای هلند چه مدارکی ضروری است؟ سفارت هلند کجاست؟ خبرنگاران در راهنمای سفارت هلند، به این سوالات پاسخ می دهد.

سفارت هلند و دریافت ویزای این کشور

در سفر با تور هلند از کشور گلهای لاله دیدن کنید.

هلند کشوری است در شمال غرب قاره اروپا که همراه با پایتخت خود، شهر آمستردام، مقصد بسیاری از گردشگران محسوب می گردد. سفارت هلند، آماده ارائه خدمات گوناگونی به مراجعه نمایندگان است. صدور ویزای شینگن یکی از این خدمات است. همچنین دریافت درخواست اجازه اقامت و کار از متقاضیان و ارائه درخواست آن ها به اداره مهاجرت هلند و هدایت متقاضیان در امور مختلف از دیگر خدماتی است که در این سفارت ارائه می گردد. در ادامه همراه خبرنگاران باشید تا با معرفی سفارت و مدارک مربوطه جهت اخذ ویزای هلند، آشنا شویم.

سفارت هلند کجاست؟

سفارت هلند در ایران، تهران، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، شماره 60 قرار گرفته است.

  • تلفن: 23660000
  • فکس: 23660190
  • ایمیل: آدرس ایمیل سفارت هلند
  • آدرس سایت سفارت هلند: سایت رسمی سفارت هلند در تهران

ساعات کاری سفارت هلند

خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 16 صبح، پنجشنبه 9 تا 13:30

پاسخ به درخواست های تلفنی: 24 ساعت شبانه روز در 7 روز هفته

خدمات متقاضیان

ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه - چهارشنبه از ساعت 9 تا 12 صبح

ساعات پاسخگویی به تلفن: 24 ساعت شبانه روز در 7 روز هفته

وقت سفارت هلند

انجام کلیه امور هم به وسیله سفارت و هم به وسیله کارگزاری سفارت هلند ممکن است. کارگزاری سفارت هلند قبلا در مرکز خرید پالادیوم بود که آدرس آن تغییر نموده است. دفتر فعلی کارگزاری سفارت هلند در تهران، میدان هروی، خیابان هروی، گلستان پنجم، نبش خیابان نازک، مجتمع تجاری هروی سنتر، طبقه چهارم قرار گرفته است. به صورت کلی برای مشخص وقت سفارت هلند، باید درخواست خود را به زبان انگلیسی به ایمیل زیر ارسال کنید:

آدرس ایمیل دریافت وقت سفارت هلند

هزینه ویزای هلند

برای بچه ها زیر 6 سال: رایگان

برای بچه ها 6 تا 11 سال: 35 یورو

برای بزرگسالان: 60 یورو

مدارک ویزای توریستی هلند

برای دریافت ویزای توریستی هلند ضروری است مدارک زیر را در وقت مشخص شده به سفارت هلند ارائه دهید. این مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

1. اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت های قبلی

مدت اعتبار حداقل 3 ماه از تاریخ ورود، با حداقل 2 صفحه خالی

ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2. عکس پرسنلی با سایز 35 میلی متر در 45 میلی متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3. اصل و ترجمه شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

4. کپی ویزاهای اخذ شده قبلی

5. رضایتنامه محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر 18 سال و خانم های متاهلی که تنها سفر می نمایند

6. اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر را ثابت می نمایند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند:

- مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل

- اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

ب) سپرده ­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­ الملل قابل قبول است.

7. اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

8. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

9. گواهی و بیمه سلامت پزشکی

10. پرداخت هزینه مذکور برای اخذ ویزا

11. تکمیل فرم های درخواست ویزا

سایر نکات

  • حضور مسافر در سفارت الزامی است.
  • نزدیک ترین زمان برای درخواست ویزا 3 ماه پیش از سفر است.
  • برای هرگونه کسری در مدارک، مجددا می بایست درخواست ویزا گردد.
  • از همراه داشتن وسایل اضافی خودداری گردد.
  • تمامی مدارک مذکور نزد سفارت هلند باقی می ماند.
  • کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه گردد.
منبع: کجارو / netherlandsandyou.nl / netherlandsandyou.nl
انتشار: بروزرسانی: 28 شهریور 1398 شناسه مطلب: 39643

به "سفارت هلند و دریافت ویزای این کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفارت هلند و دریافت ویزای این کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید