طرز تهیه سالاد سیب و پنیر: طعمی دلنشین و سرشار از ویتامین

به گزارش مجله سرگرمی، سالاد سیب و پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا، میان وعده یا حتی غذای اصلی سرو کرد. این سالاد از مواد اولیه‌ای تهیه می‌شود که به وفور در دسترس هستند و به راحتی می‌توان آن را در خانه آماده کرد. سیب و پنیر، دو ماده اصلی این سالاد، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و فواید زیادی برای سلامتی دارند. در ادامه، به طرز تهیه این سالاد و خواص مواد اولیه آن می‌پردازیم.

طرز تهیه سالاد سیب و پنیر: طعمی دلنشین و سرشار از ویتامین

برای مطالعه بیشتر با ecods.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

پنیر یکی از محبوب ترین انوع لبنیات است که در چندین نوع مختلف تهیه و مصرف می شود و به همین دلیل جدول ارزش غذایی پنیر از نوعی به نوع دیگر متفاوت است. کازئین پروتئین اصلی پنیر است، با این حال پروتئین های محلول در آب شیر (مانند لاکتالبومین و لاکتاگلوبولین) نیز بسته به میزان آب پنیری که در داخل آن باقی می ماند، در پنیر وجود دارد. پروتئین موجود در پنیر، آماده هضم است.

در این مطلب قصد داریم شما را با طرز یک سالاد آشنا کنیم. سالاد با میوه و سبزیجات، سرشار از مواد غذایی عالی از جمله ویتامین و اسید فولیک است.

گرچه سالادها چندان پرکالری نیستند، اما تاثیر قابل توجهی در احساس سیری دارند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف سالاد با غذا، مقدار کالری غذا را کاهش می دهد.

احتمالا شما هم می دانید که در ایران پنیر فتا تقریبا بیشتری طرفدار را به خود اختصاص داده است. در تهیه این سالاد، علاوه بر میوه و سبزیجات، از پنیر نیز استفاده شده است. با طرز تهیه سالاد سیب و پنیر با ما همراه باشید.

مواد اولیه سالاد سیب و پنیر:

  • ساقه کرفس: 5 ساقه
  • سیب درختی ترش: 3 عدد
  • لیمو ترش: 1 عدد
  • پنیر سفید: 150 گرم
  • مغز گردو: 250 گرم
  • سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان کافی

طرز تهیه:

1 پنیر و ساقه کرفس را رشته رشته می بریم و بعد مغز گردو را درشت خرد می کنیم.

2گوجه فرنگی را به چهار قسمت برش می دهیم. سیب را پوست کنده به صورت خلال می بریم.

3 کرفس، سیب مغز گردو را در ظرفی با هم مخلوط کرده و به آن آب لیموترش را اضافه می کنیم.

4 در ظرف دیگری از مخلوط کردن سس مایونز و سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل یک سس تهیه کرده و روی سالاد می ریزیم و آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.

5 هنگام سرو، سالاد را با گوجه فرنگی و مغز گردو تزئین می کنیم.

خواص مواد اولیه:

سیب: سیب سرشار از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. فیبر موجود در سیب به هضم غذا کمک می‌کند و ویتامین C آن سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. پتاسیم موجود در سیب برای سلامت قلب مفید است و آنتی اکسیدان‌های موجود در آن از سلول‌های بدن در برابر آسیب محافظت می‌کنند.

پنیر چدار: پنیر چدار منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است. پروتئین موجود در پنیر چدار برای ساخت و ترمیم بافت‌های بدن ضروری است. کلسیم موجود در آن برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است و فسفر موجود در آن برای عملکرد مغز و اعصاب ضروری است.

گردو: گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین، فیبر، ویتامین E و منیزیم است. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو برای سلامت قلب و مغز مفید است. پروتئین موجود در آن برای ساخت و ترمیم بافت‌های بدن ضروری است. فیبر موجود در آن به هضم غذا کمک می‌کند. ویتامین E آن یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول‌های بدن در برابر آسیب محافظت می‌کند. منیزیم موجود در آن برای عملکرد عضلات و اعصاب ضروری است.

کرفس: کرفس سرشار از ویتامین K، ویتامین C، پتاسیم و فیبر است. ویتامین K موجود در کرفس برای لخته شدن خون ضروری است. ویتامین C آن سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب مفید است و فیبر موجود در آن به هضم غذا کمک می‌کند.

سخن پایانی

سالاد سیب و پنیر، یک غذای ساده، خوشمزه و مغذی است که می‌تواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل مصرف شود. این سالاد سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است که برای سلامتی بدن مفید هستند.

انتشار: 21 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 21 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 118249

به "طرز تهیه سالاد سیب و پنیر: طعمی دلنشین و سرشار از ویتامین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سیب و پنیر: طعمی دلنشین و سرشار از ویتامین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید