طرز تهیه سالاد زیتون: معجونی از طعم و سلامتی

به گزارش مجله سرگرمی، سالاد زیتون، پیش‌غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که به سادگی در خانه قابل تهیه است. این سالاد علاوه بر طعم بی‌نظیر، خواص سلامتی فراوانی نیز دارد. در این دستور، طرز تهیه سالاد زیتون با روشی آسان و مواد اولیه‌ای ساده را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه سالاد زیتون: معجونی از طعم و سلامتی

برای مطالعه بیشتر با baham1.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

مواد لازم برای تهیه سالاد زیتون

  • زیتون سبز 1 کاسه بزرگ
  • پیاز کوچک 1 عدد (یا 5 - 4 عدد ساقه پیازچه)
  • جعفری خرد شده یک مشت
  • آویشن تازه خرد شده
  • گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
  • سس انار2 قاشق غذاخوری (سس انار از رب انار رقیق تر است)
  • 1 فنجان قهوه خوری روغن زیتون
  • فلفل قرمز پرک شده ، زیره

طرز تهیه

هسته های زیتون را جدا نموده و خرد کنید.

تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

در صورت تمایل گردو هم اضافه کنید تا خوشمزه تر و مقوی تر گردد.

زیتون بدون هسته را می توانید حلقه ای برش بزنید، درسته در سالاد بریزید یا خرد کنید.

خواص زیتون

  • بهبود سلامت قلب
  • کاهش کلسترول
  • کاهش فشار خون
  • کاهش وزن
  • پیشگیری از سرطان
  • کاهش درد
  • بهبود سلامت سیستم گوارش
  • منبع غنی آهن
  • بهبود سلامت چشم
  • سرشار از ویتامین E
  • کاهش آلرژی
  • جلوگیری از لخته شدن خون

نکات تکمیلی در مورد خواص مواد اولیه

زیتون: زیتون منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین E و چربی‌های سالم است که به سلامت قلب، عروق و مغز کمک می‌کند. همچنین زیتون از بروز التهابات در بدن می‌کاهد و خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش می‌دهد.

گوجه‌فرنگی: گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین C، لیکوپن و بتاکاروتن است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت می‌کنند. لیکوپن موجود در گوجه‌فرنگی، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و برخی از انواع سرطان را نیز کاهش می‌دهد.

جعفری: جعفری منبع خوبی از ویتامین‌های A، C و K و همچنین مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و پتاسیم است. این سبزی، خاصیت ضد التهابی دارد و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. جعفری همچنین می‌تواند در تنظیم قند خون و فشار خون مفید باشد.

پیازچه: پیازچه سرشار از ویتامین C، ویتامین K و منگنز است. این سبزی، خاصیت ضد التهابی دارد و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. پیازچه همچنین می‌تواند در کاهش فشار خون و کلسترول خون موثر باشد.

روغن زیتون: روغن زیتون سرشار از چربی‌های اشباع نشده تک و چندغیراشباع است که به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند. این روغن همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت می‌کنند.

آبلیمو: آبلیمو منبع غنی از ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت می‌کند. آبلیمو همچنین می‌تواند به جذب آهن موجود در غذا کمک کند.

فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین‌های A، C و K و همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم و منگنز است. این سبزی، خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. فلفل دلمه ای همچنین می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و برخی از انواع سرطان موثر باشد.

ذرت: ذرت منبع خوبی از فیبر، ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر است. فیبر موجود در ذرت به هضم غذا کمک می‌کند و می‌تواند در کنترل قند خون و کلسترول خون موثر باشد.

کرفس: کرفس سرشار از ویتامین‌های A، C و K و همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم و منگنز است. این سبزی، خاصیت ضد التهابی دارد و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. کرفس همچنین می‌تواند در کاهش فشار خون و کلسترول خون موثر باشد.

گردو: گردو منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین E و مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر است. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو به سلامت قلب و مغز کمک می‌کند. ویتامین E نیز خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت می‌کند.

سخن پایانی

سالاد زیتون، غذایی خوشمزه، مغذی و کم‌کالری است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این سالاد سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند.

با مصرف سالاد زیتون، می‌توانید از خواص بی‌نظیر آن برای سلامتی خود بهره‌مند شوید.

انتشار: 21 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 21 اردیبهشت 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 127848

به "طرز تهیه سالاد زیتون: معجونی از طعم و سلامتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد زیتون: معجونی از طعم و سلامتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید