طرز تهیه سالاد الویه مجلسی؛ دستور پخت خوشمزه و حرفه ای
به گزارش مجله سرگرمی، سالاد الویه یکی از محبوبترین غذاهای سرد در سفرههای ایرانی است که به دلیل طعم بینظیر و سادگی در تهیه، هم در مهمانیها و هم به عنوان یک وعده غذایی سبک مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا که ریشهای روسی دارد، با گذر زمان تغییراتی پیدا کرده و به یکی از غذاهای ثابت در میان علاقهمندان به غذاهای سرد تبدیل شده است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سالاد الویه مجلسی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را با طعمی حرفهای و بینقص آماده کنید.

جهت مطالعه بیشتر به blogpo.ir هم سر بزنید
مواد لازم برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 1 عدد کامل |
سیب زمینی | 3 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
خیارشور | 4 عدد متوسط |
سس مایونز | 5 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
نخود فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه سالاد الویه
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و نمک داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم سپس 2 لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد ، به طوری که فقط یک فنجان از آب مرغ باقی بماند. در ادامه سیب زمینی و تخم مرغ رو هم با مقداری آب در یک قابلمه دیگر می ریزیم و جداگانه می پزیم.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب زمینی و تم مرغ پختند پوست شان را جدا می کنیم و هر دو را رنده نموده و در یک کاسه عظیم می ریزیم. سینه مرغ را هم پس از پخت به صورت ریش ریش خرد نموده و به به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله خیارشور ها را پس اط شستشو به صورت نگینی خرد می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی آنها خارج گردد و در انتها سالاد را آبکی و شل نکند. اگر خیارشور را رنده کردید حتما آب آنرا به طور کامل بگیرید.
مرحله چهارم
در این مرحله نخود فرنگی و ذرت را که می توانیم به صورت آبپز یا کنسروی استفاده کنیم به دیگر مواد اضافه می کنیم. مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس به سراغ اماده کردن سس سالاد می رویم.
مرحله پنجم
برای تهیه سس سالاد ابتدا چند قاشق غذاخوری از آب مرغ را به سس مایونز اضافه می کنیم سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و آبلیمو اضافه نموده و مواد سس را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. اگر سس بیش از حد شل و آبکی شد کمی سس مایونز اضافه کنید.
مرحله ششم
پس از اینکه سس سالاد اماده شد آنرا داخل مواد سالاد می ریزیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. حالا باید سالاد را برای یک تا دو ساعت در یخچال بگذاریم تا جا بیفتد و سس جذب مواد گردد سپس به همراه نان تازه سرو می کنیم.
نتیجهگیری
سالاد الویه یکی از آن غذاهایی است که میتواند هم به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم به عنوان پیشغذا سرو شود. راز خوشمزگی این سالاد در ترکیب دقیق مواد و استفاده از سس با غلظت مناسب است. با رعایت نکاتی که در این دستور گفته شد، میتوانید یک سالاد الویه مجلسی و خوشمزه تهیه کنید که باب میل تمام اعضای خانواده باشد. پیشنهاد میکنیم قبل از سرو، حتماً آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند. حالا وقت آن است که سالاد الویه خود را با نان تازه و ترشیهای خوشمزه سرو کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید!