روش تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ و انواع آن

به گزارش مجله سرگرمی، اگر از خوردن هات چاکلت و نوشیدنی های شکلاتی لذت می برید به شما توصیه می کنیم از تهیه هات چاکلت ایتالیایی و فرانسوی غافل نشوید.

روش تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ و انواع آن

سرویس آشپزی - برای تهیه هات چاکلت کمتر از 10 دقیقه زمان احتیاج خواهید داشت. هات چاکلت در کشورهای مختلف به روش های مختلفی سرو می گردد. در این مطلب به آموزش تهیه این نوشیدنی در قالب هات چاکلت خانگی خواهیم پرداخت.

برای تهیه هات چاکلت به روش فرانسوی می بایست از و شیرین (70%) و خامه استفاده نمایید. هات چاکلت فرانسوی نسبت به سایر انواع هات چاکلت به دلیل استفاده از شکلات غلیظ تر است و برای تزیین آن از خامه فرم گرفته بهره برده خواهد شد. همچنین در ساختار هات چاکلت ایتالیایی از پودر کاکائو، اسپرسو و مارشمالو استفاده می گردد و نسبتا غلیظ است و برای تزیین آن از سس شکلات بهره برده خواهد شد.

برای تهیه هات چاکلت از انواع شیر بسته به ذائقه می توان بهره برد. شیر گاو، شیر بادام، شیر سویا و...

استفاده از یک پینچ نمک (میزانی که ما بین دو انگشت سبابه و شصت جای می گیرد) در دستورهایی که از پودر کاکائو در آن استفاده شده است؛ باعث خواهد شد طعم شکلات بهتر نمایان گردد.

مواد لازم جهت تهیه هات چاکلت فرانسوی

شیر1 و 1/2 پیمانه
خامه پر چرب1/2 پیمانه
پودر قند2 قاشق غذاخوری
خامه شیرین شدهبه مقدار لازم
شکلات 70%200 گرم
قهوه اسپرسو1 قاشق چایخوری

طرز تهیه هات

چاکلت فرانسوی
  1. ابتدا شیر، خامه پرچرب، پودر قند و قهوه اسپرسو را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم بزنید. تا زمانی که حباب هایی در اطراف لبه شیرجوش ظاهر گردد. توجه داشته باشید که مواد نباید به جوش آید. استفاده از قهوه اسپرسو اختیاری می باشد ولی به عطر و طعم نوشیدنی یاری زیادی خواهد نمود.
  2. شیرجوش را از روی حرارت بردارید و شکلات های خرد شده را به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا در شیر حل شوند. در صورت احتیاج ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.

سرو کردن هات چاکلت فرانسوی

  • هات چاکلت را درون فنجان مناسبی بریزید و با خامه فرم گرفته، چیپس شکلات، قهوه اسپرسو و یا رنده شکلات تزیین نمایید.

مواد لازم جهت

تهیه هات چاکلت ایتالیایی
شیر4 پیمانه
پودر کاکائو3 قاشق غذاخوری
نمک1 پینچ
اسانس وانیل2 قطره
شکر1/3 پیمانه
مارشمالوبرای تزئین
سس شکلاتبرای تزئین

طرز تهیه هات

چاکلت ایتالیایی
  1. ابتدا شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید. در صورت تمایل می توانید از شکر قهوه ای استفاده نمایید.
  1. در این مرحله 1/4 پیمانه شیر را به مخلوط بالا اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
  1. برای حل شدن ذرات شکر در شیر، ظرف حاوی شیر و شکر را با حرارت ملایم هم بزنید تا زمانی که ذرات شکر کاملا حل شوند و مایه شکلاتی غلیظی حاصل گردد.
  1. مابقی شیر و اسانس وانیل را به ظرف بیفزایید.

سرو کردن

هات چاکلت ایتالیایی
  • هات چاکلت را درون فنجان مناسبی بریزید و از ترکیب مارشمالو و سس شکلات برای تزیین این نوشیدنی محبوب استفاده نمایید.

salmandiar.ir: دیار سلمان | مجله گردشگری و مسافرتی

samitm.ir: مجله سامی | وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

sctm.ir: تیم علمی | مجله علمی و دانشگاهی، مقالات علمی

منبع: setare.com
انتشار: 21 بهمن 1400 بروزرسانی: 21 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 79758

به "روش تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ و انواع آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ و انواع آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید