رستوران های اردبیل بر اساس عرضه غذاهای سنتی ارزیابی می شوند
به گزارش مجله سرگرمی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل گفت: رستوران ها و مراکز گردشگری این استان بر اساس عرضه غذاهای سنتی این استان ارزیابی می شوند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل، نادر فلاحی 30 بهمن ماه 98 در حاشیه مسابقه غذاهای سنتی که در قالب سلسله جشنواره های زمستان بیدار برگزار گردید، بیان داشت: ضروری است تنوع غذایی مراکز گردشگری این استان جهت ارائه خدمات بهتر به گردشگران و مسافران افزایش یابد.
او با اشاره به تنوع غذایی بالای اردبیل با توجه به اقلیم متنوع استان از شمال تا جنوب، توضیح داد: این تنوع غذایی پتانسیل بسیار خوبی در ایجاد رضایتمندی بین گردشگران و مسافران و جاذبه ای تأثیرگذار در جذب گردشگر است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با میراث فرهنگی گیلان برای برگزاری جشنواره شکم گردی در دو استان، افزود: برگزاری جشنواره های مشترک می تواند در معرفی هرچه بهتر ظرفیت های گردشگری غذای اردبیل و گیلان در سطح ملی و بین المللی مؤثر باشد.
او با تأکید بر اهمیت توجه رستوران های بین راهی به این موضوع، افزود: رستوران ها و مراکز گردشگری که تنوع غذایی و سرو غذاهای سنتی را در دستور کار خود قرار دهند مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
فلاحی با اشاره به برگزاری مسابقه غذاهای سنتی، گفت: هدف اصلی این جشنواره ها معرفی غذاهای سنتی استان اردبیل برای پخت و سرو در رستوران ها و مراکز گردشگری است.
منبع: میراث آریا0nlysms.ir: تنها پیامک | مجله موفقیت، پزشکی، خانواده، تکنولوژی، گردشگری، استارتاپ
banoirane.ir: بانوی ایران | مجله خبری و ورزشی بانوان، مجله خانواده