رابطه خواص بادام زمینی و مغزها با افزایش طول عمر
به گزارش مجله سرگرمی، اغلب افراد مایلند عمر طولانی ای داشته باشند و برای این موضوع سعی می نمایند طی عمر خویش،از غذاهای سالم و مفید برای بدن استفاده نمایند. در این مطلب بنا داریم به خواص بادام زمینی در افزایش طول عمر اشاره کنیم. با ما همراه باشید.
خواص انواع مغز های خوراکی برای افزایش طول عمر
حتی بادام زمینی های کوچک هم می تواند سلامت قلب شما را بهبود ببخشد و چند سال به عمرتان اضافه کند.در اولین مطالعه از این نوع مطالعات، خوردن مغز ها از جمله بادام زمینی، با نرخ مرگ و میر کمتر در همه گروه های قومی حتی افرادی که شرایط متابولیکی خاصی مانند مرض چاقی یا دیابت، مصرف سیگار داشتند، مرتبط نشان داده شد.
در مطالعه ای گسترده برنامه غذایی امریکایی های کم عایدی، افرادی از جنوب شرق آسیا و چینی های شانگهای مورد آنالیز نهاده شد.
در همه گروه ها از جمله سیاه پوستان، سفید پوستان و آسیایی ها، خوردن مغزها با طول عمرشان مرتبط بود.
شرکت کنندگان در تحقیق احتیاجی به خوردن مغز ها گران قیمت برای افزایش طول عمر نداشتند، گرچه بادام زمینی و کره بادام زمینی در زمره انواع مغز های گران قیمت به شمار می فرایند.
در طول 5 سال مطالعه گسترده بر روی بیش از 20000 نفر، احتمال مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و سکته مغزی تا 20٪ در میان افرادی که روزانه اندازه اندکی از مغز ها یا بادام زمینی در رژیمشان گنجانده شده بود، در مقایسه با افرادی که هیچ مغزی مصرف نمی کردند، کم تر مشاهده شد.
نتایج مطالعه، به وسیله محققان دانشگاه وندر بیلت در ناشویل، تنسی، موسسه سرطان شانگهای در چین و دانشکده پزشکی هاروارد انجام شد و نتایج در مجله طب داخلی JAMA منتشر شد.
دست اندر کاران مطالعه می نویسند مصرف مغزها، به ویژه بادام زمینی با توجه به قیمت شان، می تواند در مقایسه با ارزش سلامت قلب و عروق کاملا ارزان باشد. آن ها ارتباط علی معلولی مستقیمی بین خوردن مغزها و طول عمر پیدا نکردند، تنها به وابستگی جزئی یافتند.
دکتر جان، متخصص قلب و عروق و مدیر Heart Rhythm Services در مرکز بین المللی پزشکی در موری یوتا، می گوید پیغام کلیدی این است که مغزها به طرزی باور نکردنی متضمن سلامت قلب هستند و به افراد مجوز عمری طولانی تر و زندگی پربارتری را می بخشد.
وی شخصا به بیمارانش توصیه می نماید که حداقل در یکی از وعده های روزانه خود مصرف مغزها یا دانه ها را بگنجانند.
دکتر دی می گوید مغز ها عموما حاوی فیبر هستند که به کم کردن کلسترول مضر یاری کند، ویتامین E کافی را تامین نموده، و با نوعی اسید آمینه موجود در خود عروق خونی شما را سالم نگه می دارند و مانع از تجمع پلاک ها می شوند.
اگر بتوانید عروق خونی خود را سالم نگه دارید، احتمالا کمتر متحمل رنج بیماری های مزمن خواهید شد.
در آنالیز های صورت گرفته درباره سلامت قلب صدساله های چین در دهکده ای موسوم طول عمر، شهر باما در استان Guangxi، دکتر دی مشاهده کرد که مغزها و بادام زمینی به طور معمول در آنجا خورده می شوند.
به گفته او چینی ها همواره از مغزها به عنوان میان وعده یا بخشی از غذاهای خود بهره می برند.
با رشد آگاهی از فواید سلامتی مغزها، مصرف مغزها در سال های اخیر در چین رشد فزاینده ای داشته. آن ها به گردو، بادام هندی، فندق، مغز دانه کاج و بادام زمینی علاقمند هستند.
بانی تاب، مقاله نویس تغذیه در Everyday Health و نویسنده Read It Before You Eat It می نویسد روی آوردن به منابع پروتئین گیاهی مانند مغزها با برنامه هایی توصیه شده به امریکایی ها تطابق دارد. هدایت ها درمورد خوردن کمتر گوشت و مصرف بیشتر منابع گیاهی می باشد.
چرا مغز ها اینقدر مفید هستند
مارن نامکونگ متخصص تغذیه، که مدیر تغذیه و تناسب اندام Everyday Health می باشد، می گوید روغن مغزها حاوی چربی های اشباع نشده است که آنها را نسبت به چربی اشباع شده به انتخاب های سالم تری بدل می نماید.علاوه بر این چربی های سالم، گردو و بادام زمینی حاوی مقادیر فراوانی پروتئین، فیبر و مواد مغذیست.
وی بعلاوه خاطر نشان می دارد که مغزها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
Arginine اسید آمینه ایست که به کاهش فشار خون یاری کند.
Resveratrol می تواند موجب کاهش التهاب گردد.
Phytosterol می تواند به کاهش کلسترول یاری کند.
Flavonoids التهاب را کاهش می دهد و می تواند مانع از چسبیدن پلاکت ها به عروق خونی گردد.
تاب می گوید که مغزها و بادام زمینی بعلاوه مملو از کلسیم، مهمیم و پتاسیم هستند.
هنگامی که از غذاهای بسته بندی استفاده می کنیم به آنالیز مواد مغذی، کالری، پروتئین و این قبیل اطلاعات درباره آنها می پردازیم.
باید بدانیم که مغزها مواد مغذی فراوانی در خود نهفته دارند.
مغز ها بعلاوه مزیت مهم دیگری هم دارند: حس اشباع و سیری .
دکتر تاب می گوید: کدام غذاها حقیقتا از خاصیت اشباع کنندگی برخوردارند؟ مغزها در معده، سر و زبان شما این خاصیت ارزشمند را پدید می آورند.
برترین راهها برای گنجاندن مغ زها در رژیم غذایی
وقتی مغز ها یا بادام زمینی را به رژیمتان اضافه می کنید، به یاد داشته باشید کالری زیادی دارند.تاب دیکس می گوید که شما باید از بادام زمینی یا سایر مغزها به عنوان جانشینی برای چربی ها در رژیم تان بهره ببرید.
او توصیه می نماید اگر مردم خوردن چربی هایی مانند مایونز و کره را دوست دارند، باید مغز ها را جایگزین کره کنند.
برای مثال می توانید یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را به جای یک قاشق کره بهره ببرید.
علاوه بر چربی ها، با خوردن مغزها پروتئین و فیبر به رژیم غذاییتان اضافه می گردد.
تاب دیکس می گوید فیبری که از مغزها دریافت می کنید در 32 گرم گوشت یا مرغ یافت نمی گردد.
ممکن است اولویت شما مغزهای ارگانیک نسبت به مغزهای معمولی باشد، این موضوع یک ترجیح شخصی است و تغییری در مشخصات تغذیه ای آن پدید نمی آورد.
32 گرم مغز(حدود یک چهارم فنجان) اندازه یک وعده معمولی از مغزها و بادام زمینی است.
نامکونگ می گوید از مغزهایی که به آنها شکر اضافه شده مانند مغزهای بو داده شده با عسل صرف نظر کنید، و به جای آن انواع خام و بوداده شده یا خشک را انتخاب نمائید.
او پیشنهاد می نماید مادامی که مطمئن شوید چه چیزی وعده غذایی شما را تشکیل می دهد، از اندازه گیری غافل نشوید.
نامکونگ می گوید در نهایت قادر خواهید بود به طور چشمی و بدون اندازه گیری، محاسبه کنید، یا دستتان تمام چیزی که احتیاج دارید را برایتان محاسبه می نماید، از این رو یک مشت کوچک یه وعده معمول برای خیلی از افراد است.
گرچه ممکن است کمی گران باشد، اما او برای سهولت بسته های تک نفره را پیشنهاد می نماید.
حقایق تغذیه ای برای مغز ها و مواد مغذی
آنچه باید درباره اندازه چربی، پروتئین و فیبری که با خوردن 32 گرم مغز به رژیمتان اضافه می گردد بدانید در ادامه آورده شده است.این اطلاعات تغذیه ای مربوط به مغزهای بوداده شده خشک می باشند، از بالاترین اندازه تا کمترین اندازه پروتئین فهرست شدند، این اطلاعات طبق اعلان USDA Nutrient Database Standard Reference می باشد:
بادام زمینی: 14 گرم چربی؛ 7 گرم پروتئن؛ 2 گرم فیبر
بادام درختی: 15 گرم چربی؛ 6 گرم پروتئن؛ 3 گرم فیبر
پسته: 13 گرم چربی؛ 6 گرم پروتئن؛ 3گرم فیبر
مخلوط مغزها: 15 گرم چربی؛ 5 گرم پروتئن؛ 3 گرم فیبر
مغزهای برزیلی (خشک شده): 19 گرم چربی؛ 4 گرم پروتئن؛ 2 گرم فیبر
گردو (خشک شده): 18گرم چربی؛ 4 گرم پروتئن؛ 2 گرم فیبر
بادام هندی: 13گرم چربی؛ 4 گرم پروتئن؛ 1گرم فیبر
دانه های کاج: 19گرم چربی؛ 4 گرم پروتئن؛ 1 گرم فیبر
گردوی پی کان: 21 گرم چربی؛ 3 گرم پروتئن؛ 3 گرم فیبر
فندق: 22گرم چربی؛ 2 گرم پروتئین؛ 2 گرم فیبر
منبع: سایت مجله سلامت
منبع: راسخونdatapad.ir: دیتاپد | مجله فناوری و تخصصی رایانه