دوره آموزشی تراش سنگ های قیمتی در قم شروع شد

به گزارش مجله سرگرمی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم از شروع دوره آموزش تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در این استان اطلاع داد.

دوره آموزشی تراش سنگ های قیمتی در قم شروع شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم ، حمید یزدانی با اعلام این خبر اضافه نمود: دوره تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی با حضور معاون صنایع دستی قم در خانه تاریخی ملاصدرا واقع در بخش کهک با حدود 100 میلیون ریال هزینه از محل اعتبارات ملی شروع شد.

مدیرکل میراث فرهنگی قم ادامه داد: دوره آموزشی کلاس تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در بخش مقدماتی توسط آکادمی یاقوت کویر و با نظارت معاونت صنایع دستی استان در حال اجرا است.

حمید یزدانی گفت: حدود 17 نفر از هنرجویان بخش کهک در 72 ساعت در این دوره آموزش خواهند دید.

او ضمن اشاره به وجود سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در معادن قم گفت: هر چند که برخی از این سنگ ها به صورت خام دارای ارزش هستند اما زمانی دارای ارزش مضاعف خواهند بود که به خوبی پرداخت و تراش داده شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم بیان نمود: سیاست ما آموزش رایگان هنرجویان است تا ضمن ایجاد اشتغال از صادرات سنگهای قیمتی به صورت خام جلوگیری کنیم و با با برندسازی و تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی آن را به صورت یک تجارت پر سود در آوریم.

dorezamin.ir: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: میراث آریا
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 38601

به "دوره آموزشی تراش سنگ های قیمتی در قم شروع شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دوره آموزشی تراش سنگ های قیمتی در قم شروع شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید