دم نوش چای ماسالا

به گزارش مجله سرگرمی، چای ماسالا یک چای اصالتاً هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می گردد. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا برطرف خستگی می باشد.

دم نوش چای ماسالا

نویسنده: زهرا عباسی

چای ماسالا یک چای اصالتاً هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می گردد. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا برطرف خستگی می باشد.

در حال حاضر این چای در قسمت های زیادی از جهان شناخته شده است و تنوع زیادی در طرز تهیه آن وجود دارد. تقریبا می توان گفت که دستورالعمل ثابتی برای تهیه این چای وجود ندارد؛ ولی چای، شیر و ادویه زنجبیل در تمام دستورالعمل ها به کار گرفته شده است. اخیراً چای لاته و چای ماسالا در کشورهای اروپایی و خصوصاً آمریکایی هواداران بسیار زیادی پیدا نموده است.

بیشتر بخوانید: چایی ماسالا

طرز تهیه:

مواد لازم

میخک: 6 عدد

چوب دارچین: 2 تکه

پورد رازیانه: 1 قاشق غذاخوری

شیر: 2 پیمانه

عسل: به اندازه دلخواه

هل: 7 عدد

زنجبیل: 2 حلقه

آب: 2 پیمانه

چای کیسه ای: 2 عدد

همه مواد به غیر از چای، شیر وعسل را در درون ظرفی بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس چای را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند. سپس شیر داغ را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید. چای ماسالا را از صافی عبور دهید و در لیوان مناسب سرو کنید و در آخر به اندازه دلخواه عسل به آن اضافه نموده و نوش جان کنید.

منبع مقاله :

عباسی، زهرا، (1396)، کافی شاب در خانه، قم: فاتح خیبر، چاپ اول.

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: راسخون
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 161977

به "دم نوش چای ماسالا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دم نوش چای ماسالا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید