دم نوش چای ماسالا
به گزارش مجله سرگرمی، چای ماسالا یک چای اصالتاً هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می گردد. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا برطرف خستگی می باشد.

نویسنده: زهرا عباسی
چای ماسالا یک چای اصالتاً هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می گردد. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا برطرف خستگی می باشد.
در حال حاضر این چای در قسمت های زیادی از جهان شناخته شده است و تنوع زیادی در طرز تهیه آن وجود دارد. تقریبا می توان گفت که دستورالعمل ثابتی برای تهیه این چای وجود ندارد؛ ولی چای، شیر و ادویه زنجبیل در تمام دستورالعمل ها به کار گرفته شده است. اخیراً چای لاته و چای ماسالا در کشورهای اروپایی و خصوصاً آمریکایی هواداران بسیار زیادی پیدا نموده است.
بیشتر بخوانید: چایی ماسالا
طرز تهیه:مواد لازم
میخک: 6 عدد
چوب دارچین: 2 تکه
پورد رازیانه: 1 قاشق غذاخوری
شیر: 2 پیمانه
عسل: به اندازه دلخواه
هل: 7 عدد
زنجبیل: 2 حلقه
آب: 2 پیمانه
چای کیسه ای: 2 عدد
همه مواد به غیر از چای، شیر وعسل را در درون ظرفی بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس چای را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند. سپس شیر داغ را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید. چای ماسالا را از صافی عبور دهید و در لیوان مناسب سرو کنید و در آخر به اندازه دلخواه عسل به آن اضافه نموده و نوش جان کنید.
منبع مقاله :
عباسی، زهرا، (1396)، کافی شاب در خانه، قم: فاتح خیبر، چاپ اول.
منبع: راسخونnamasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت
cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها